hoi

Terug van weg geweest

Gerke Haalboom

11-09-2020

Reageer

Het ging zo goed afgelopen winter. Met de SV. De zaal was elke keer mooi versierd (en opgeruimd!) met de spandoeken en vlaggetjes. Ook de grote vlaggen werden elke keer weer mee gezwaaid. De trommels het gezang (schorre kelen) het geklap en gebrul bij acties. Er werd geluisterd na de positieve (en soms negatieve geluiden vanuit de vereniging sad). De term AIRBALL. In het verleden misschien tot vervelens toe gebruikt. Afgelopen jaar niet tot nauwelijks. Het geluid was ook weer prima verzorgd. Ook de lasershow. Nieuw. Mogelijk gemaakt door een sponsor, Bouwonderneming Bloemendal.

 

En dan opeens. Einde. Leeg gat. Heb ik net de avond van te voren weer 2 uurtjes zitten programmeren van de laser. Nieuwe graphics. Namen van de mee oplopende jeugdleden programmeren voor de aankomende zaterdagavond. Niks. Noppes. Alles voor ......

Het werd voorjaar. Begin zomer. Ja. We mogen zo langzamerhand weer beginnen. Eerst de jeugd en (gelukkig) nu weer iedereen. Wel met maatregelen. Ik ga niet in herhalingen vallen. We kennen ze wel. Maar er ons aan houden. Laat zien dat je de korfbalsport een warm hart toedraagt en draag bij aan een positieve zaterdag gevoel. Dat onze club "gewoon" door kan gaan. Op de nieuwe ingeslagen weg. Ook onder het genot van de diverse versnaperingen op ons geweldige terras.

Zoals de kopregel al duidelijk maakte. We zijn terug! De SV stand. Morgen is deze bemand vanaf 14.00 uur tot 17.30.

We hebben nog een paar grote maten voor volwassenen. Te beginnnen bij S oplopend tot XXL. Voor de koopjes jagers onder ons. Helaas. De SV kent geen uitverkoop. Dus net als in de zaal kun je eigenaar worden van zo'n prachtige Hoody. Voor maar 25 euro.

Lang gewacht. Eindelijk gekomen. Niet helemaal waar, maar....

Degene die zo'n mooie antilopen cap hebben besteld. Ze zijn er. Ze kunnen tegen betaling meegenomen worden.

 

Ik wens iedereen een mooie en sportieve zaterdag. Tot op het veld of bij de SV stand.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×