hoi

Pilot Waardering gecontinueerd

Michel Lerou

03-07-2020

Reageer

Eind januari is om ook ons trainerscorps de waardering te geven die het verdient om 1x of meermaals per week op het veld te staan en clubgenoten de korfbalsport verder bij te brengen als trainer/coach, de pilot gestart met de kantinerekeningen voor iedere trainer. Na anderhalve maand is dat traject tot stilstand gekomen door het CORONA-virus en daarmee staken van de sportieve activiteiten. De feedback die wij omtrent de pilot gehad hebben vanuit zowel trainers als ook overige leden/ouders is hierop in algemene zin positief geweest. 

Met dit initiatief is het centraal stellen van het korfbal - vanuit de laatste ledenvergadering en beleidsplan - mede onderstreept, en daar waar commissies bij hun activiteiten ad hoc gebruik mogen maken van drankjes vanuit de kantine, is hiermee voor het structureel trainen/coachen een passende oplossing gevonden.

Nu dit verenigingsjaar bijna is afgerond met een ietwat verlengd seizoen in de maand juli, heeft het bestuur gemeend deze pilot volgend seizoen in een finale vorm voort te zetten. Hier en daar zal eea iets aangepast worden, en wordt in augustus voor iedere trainer/coach duidelijk wat er voor haar en hem geregeld is. De pilot wordt daarmee per heden 3 juli afgesloten, alle tellers gaan wel op nul. Iedereen begint komend seizoen dus weer met een nieuw tegoed.

De trainers die nieuw starten zullen ook enige uitleg krijgen.

Dank voor de inzet op het korfbalveld, van Kangoeroe tot Senioren.

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×