hoi

Corona-update per 1 juli

Ronald Abbring

01-07-2020

Reageer

Teams van alle leeftijden, dus ook de senioren, kunnen tijdens trainingen en wedstrijden in het veld contact met elkaar maken. Dat geldt voor contact dat nodig is om de sport goed uit te voeren. We mogen dus wel elkaar verdedigen, maar we mogen geen high fives geven bij een doelpunt of een wissel.  
Bedenk dat de mensen van 18 jaar en ouder na het sporten direct weer 1,5 meter afstand moeten houden, ook in de kleedkamer. Spreid dus het gebruik van de kleedkamers. 

Sportmaterialen als ballen en pionnen moeten nog steeds gereinigd worden voor en na elke activiteit. Was voor en na de training ook je handen. 

Na de training ga je direct naar huis, tenzij de kantine op dat moment is opengesteld. In dat geval kun je nog een drankje doen na afloop. We hebben er in overleg met LHV voor gekozen om de kleedkamers voor de veldtrainingen in de zomerperiode nog gesloten te houden. Op die manier beperken we de bewegingen en contacten in het gebouw en is er minder druk op schoonmaak.  

Ouders van jeugdleden zijn weer welkom om hun kind van en naar de training te begeleiden. Houd je daarbij aan de aangegeven looproute en 1,5 meter afstand tot anderen. Ouders kunnen tijdens de training op 1,5 meter afstand op een van de picknickbanken op het terras of op de tribunes zitten, of wanneer ze daarbij geen andere activiteiten storen achter de hekken langs het veld staan.

In het veld vervalt de 1,5 meter afstand regel, maar deze regel geldt wel voor de begeleiders en de wisselspelers. Gebruik meer wisselbanken om afstand van elkaar te kunnen houden.

Hoe en wanneer stellen we kantine/terras open vanaf 1 juli?

Ook onze kantine mag weer open! Dat is goed nieuws, het zorgt voor binding en voor inkomsten. Er gelden wel regels waar we ons, net als de horeca, aan moeten houden. Dat is belangrijk om open te kunnen blijven.

We hebben ervoor gekozen om alleen gebruik te gaan maken van het terras en niet van de binnenruimte. Door alleen van het terras gebruik te maken voorkomen we extra bewegingen en contacten in het gebouw en is er minder druk op schoonmaak. Je mag dus alleen naar binnen om aan de bar te bestellen. Hiervoor zal de rechter terrasdeur geopend zijn. Je verlaat de kantine via de linkerdeur.

Mensen die het terras bezoeken dienen te zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. We hebben samen met LHV plaatsen voor de tafels bepaald en geven dat aan met belijning op de grond. De lage tafels en hoge bartafels mogen niet verplaatst worden. Ook komen er looplijnen voor het gebruik van het toilet. Binnenkort komen er op het terras twee grote tenten zodat mensen droog kunnen zitten. Het gehele terras is voor gebruik door beide verenigingen.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×