hoi

Programma in de maand Juli

Lieke Pouwels

23-06-2020

Reageer

De zomervakantie nadert en dat betekent dat het hoog tijd wordt dat de trainers van alle teams ook een beetje rust krijgen. Ook zijn we erg verheugd dat vanaf 1 juli weer eten en drinken verkocht kan worden in de kantine en we waarschijnlijk gezellig op het terras plaats kunnen nemen na het schieten, hier volgen binnenkort nieuwe protocollen voor. Daarom is er voor alle Antilopers in de maand juli een programma om nog wel lekker te kunnen sporten met elkaar. Lees snel verder om te kijken wanneer jij mag komen!

Vanaf dinsdag 7 juli zijn alle leden op de dinsdag, donderdag en zaterdag welkom om een balletje te komen schieten. Voor deze momenten gelden de volgende tijdvakken, zodat we nog wel kunnen waarborgen dat we niet met te veel mensen op het korfbalveld lopen in verband met corona.

 

Dinsdag:

18:00 - 19:00 F, E en D

19:30 - 20:30 C en B (work-out met Rico)

20:30 - 23:00 A en Senioren (work-out met Rico van 20:30 tot 21:30)

 

Donderdag:

18:00 - 19:00 F, E en D

19:00 - 20:30 C en B

20:30 - 23:00 A en Senioren

 

Zaterdag:

11:00 - 12:20 F, E en D (activiteit)

12:40 - 14:20 C en B (activiteit)

15:00 - 18:00 A en Senioren

 

Op de dinsdagen en donderdagen zijn er open trainingen, waarbij wij zorgen dat er voldoende begeleiding op het veld rondloopt om hierbij te helpen. Op deze dagen mag de jeugd ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen, zodat zij kennis kunnen maken met korfbal.

Op de zaterdagen worden er voor de jeugdteams (alle kinderen vanaf 6 jaar) activiteiten georganiseerd. Dit zal op zaterdag 11 juli, zaterdag 18 juli en zaterdag 25 juli zijn. Welke activiteiten we precies gaan doen is nog een verrassing, maar zorg dat je erbij bent!

Op de dinsdag zal Rico voor de C,B,A en senioren een work-out verzorgen. Het is handig als je je hier even voor opgeeft bij Rico door hem een whatsappje te sturen (0655057702). Verder geldt voor de A,B,C-jeugd en senioren dat zij op de dinsdagen, donderdagen, en zaterdagen welkom zijn om lekker te komen schieten. 

Verder is iedereen welkom om op het terras te genieten van een hapje of een drankje. Het terras is immers weer open en daar moeten we natuurlijk wel van genieten! Hierbij gelden nog wel de regels dat je altijd 1,5 meter afstand moet houden van elkaar. De exacte protocollen volgen binnenkort in een bericht op de site. We vragen jullie deze goed door te lezen voor je naar de kantine komt.

De precieze activiteiten voor de jeugd en senioren worden telkens uiterlijk een week van tevoren bekend gemaakt. Houd dus de site of facebook in de gaten om te kijken wat er in de komende week op het programma staat. Hopelijk zien wij jullie allemaal op de club in de maand juli!

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×