hoi

De zomer vier je bij Antilopen

Gert-Jan de Vos

31-05-2020

Reageer

Op vakantie in je eigen achtertuin? Antilopen zorgt dat iedereen kan blijven korfballen deze zomer. Wij willen als club jullie de kans geven, nu de regels wat soepeler worden, in de maanden juni en juli lekker te kunnen korfballen. De gehele jeugd kan zelfs alweer aan de slag in partijvorm. We gaan het seizoen dus iets verlengen. Belangrijk om de nieuwste versie van de huisregels nog eens door te nemen.

Het is bijna juni en de nieuwe teams of selecties zijn gepubliceerd. Het idee is om in de maand juni te trainen in de nieuwe opstelling. Dit kan vanaf 8 juni, hangt nog wel af van de trainers die de groepen gaan begeleiden. De trainers blijven verantwoordelijk voor het uitnodigen van de spelers. Dus geen uitnodiging, geen trainen. Het kan zijn dat door de nieuwe indeling het trainingsschema er anders uit komt te zien, dus zorg dat je de berichten in de gaten houdt. Er is kans om kennis te maken met je teamgenoten en waar nodig kunnen teams alvast selecteren. Zo weet iedereen t/m de B al voor de zomer in welk team die zit. De technische commissies houden dit proces in de gaten.

Eind juni zijn de meeste trainers ook wel toe aan een paar weekjes rust, het nieuwe seizoen laat namelijk niet lang op zich wachten. De maand juli zal in het teken staan van gezelligheid gecombineerd met sportiviteit. Alle leden kunnen op 3 dagen in de week op de velden aan de slag. Wij zijn open op dinsdag, donderdag en zaterdag. Waarbij wij hopen dat ons terras en de kantine op de zaterdagen goed gebruikt zullen worden. De uitwerking van de maand juli horen jullie in een later stadium. 

Een lekker zonnetje, sport en spel op het veld, een drankje en wat te snacken. Dit klinkt als een ideale vakantie.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×