hoi

Proud to Present : Team Kleding !

Ramon Eijnthoven

27-05-2020

Reageer

In deze onzekere tijden heb ik goed nieuws te melden. We hebben namelijk een compleet nieuw TEAM voor de verenigingskleding. Ik stel ze graag aan jullie voor:

Lia Schreuder – Al heel lang lid en 28 jaar geleden voor de liefde van haar leven vertrokken naar de regio Groningen. Gelukkig, met haar liefde, weer terug in Leusden en vrij spoedig weer actief op de club. Terug te vinden achter de bar en in de keuken en inmiddels zelf ook weer gaan trainen. Ze is een heuse coupeuse en weet dus veel van kleding af.

Christien Maas – Haar kinderen hebben jaren bij ons gekorfbald  en haar man Walter is ook nog steeds op onze club te vinden. Ze heeft jaren werk verricht voor de kantinecommissie waarin ze met bloed, zweet en tranen ervoor zorgde dat er mensen achter de bar en in de keuken stonden. Ondanks dat de kinderen niet meer korfballen vindt ze het weer heel leuk om wat voor onze club te gaan doen.

Yvonne Verkleij – Korfballende kinderen en staat regelmatig achter de bar. En weet u wie die heerlijk cake maakt voor bij de koffie op zaterdagochtend, ja inderdaad Yvonne ! Samen met Christien zijn het de kilometervreters van Leusden. Dus wilt u een leuke wandeling maken in de omgeving ? U kunt met ze meelopen op maandagavond en hebben vast ook goede tips !

Ingrid van Valkengoed – Ook korfballende kinderen en als ondernemer en sponsor , www.fysio-in.nl, gestrikt voor de kledingcommissie . Ze is gespecialiseerd  in hoofdpijn,- nek-, rugklachten en heeft onze ere-voorzitter Erik Brouwer van zijn rugklachten afgeholpen. Onze kleding is bij haar dan ook in zeer goede handen.

Nanda van Oort – Al jarenlang actief binnen de club en heeft veel functies gehad. Ze heeft ook  jarenlange ervaring binnen de kledingcommissie. Ze is samen met Lia ook een echte coupeuse (google maar wat dit betekent) en zal met haar ervaring ons op de achtergrond ondersteunen met woord, naald en draad.

Heel fijn dat jullie met z’n vijven dit team vorm willen geven en snel aan de slag willen gaan.

Team Kleding begint met de inventarisatie van de kleding. Wat is er op voorraad, kleding innemen, controleren herstellen en bijbestellen. Als het goed is krijg je via de Whats-app van je team bericht over het inleveren de kleding. Zo niet en heb je nog kleding van onze club thuis liggen breng dit dan tijdens de trainingstijden naar ons clubgebouw en lever het in bij Ronald Abbring.

Groet,

Ramon Eijnthoven.

Bestuurslid Facilitair KC Antilopen.

 

Reacties

Cor Osnabrugge-van Dongen 29-05-2020

Ik wens dit nieuwe team veel plezier en succes met de soms ondankbare taak die ze op hun schouders nemen

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×