hoi

Contributie ten tijde van Corona

Michel Lerou

15-04-2020

Reageer

Ondanks dat het korfbalseizoen tot volledige stilstand is gekomen door het corona-virus, zijn wij als bestuur onder meer bezig met het op orde houden van de financiële situatie. Met diverse externe partijen wordt geschakeld om steun te vinden, intern beperken we ons tot het broodnodige aan uitgaven. Aan het einde van deze maand wordt de maand april geïncasseerd en in mei en juni volgen de laatste twee maanden van dit seizoen. Met het niet kunnen korfballen rijst mogelijk de vraag waarom de contributie wel gewoon doorloopt.

Iedere maand incasseren we hetzelfde contributiebedrag, terwijl de uitgaven niet gelijkelijk zijn verdeeld over de maanden. De zaalperiode is een betrekkelijke dure periode ten opzichte van de rest van het seizoen. Kortom, de contributie in de laatste maanden is mede ter dekking van de kosten die we eerder in dit seizoen hebben gemaakt. Onze vaste lasten lopen daarnaast deels door.

Om de kosten te beperken en wegvallende inkomsten te compenseren zijn reeds de nodige maatregelen genomen. De vrijwilligersbijdragen voor diverse trainers zijn in overleg reeds stopgezet, we weten dat bepaalde activiteiten niet meer zullen plaatsvinden en er zijn aanvragen/uitvragen ingediend bij RVO, KNKV en Gemeente Leusden voor tegemoetkoming in de vaste lasten. Indien wij positief uitsluitsel krijgen op de diverse aanvragen zullen wij dit meenemen om een restitutie te doen op een deel van de contributie over de periode april-juni. We hopen op jullie begrip in deze ongewisse tijden. 

Mocht de incasso jou/jullie door prive-omstandigheden financieel in de weg zitten, schroom dan niet en wendt je tot het secretariaat via secretariaat@antilopen.nl zodat wij als bestuur aan een oplossing op maat kunnen werken.

Eventuele vragen over bovenstaande kun je richten aan voorzitter@antilopen.nl

Bij een update van de stand van zaken melden wij ons andermaal. Rest mij eenieder namens bestuur behoud van goede gezondheid te wensen, en hopelijk tot gauw. 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×