hoi

Update Corona Virus: aangescherpte maatregelen tot en met 6 april

Laura Honders

15-03-2020

Reageer

Als reactie op de zojuist gehouden persconferentie door minister Slob en minister Bruins, waarin werd aangekondigd dat alle scholen en horeca per direct haar deuren moeten sluiten, scherpen ook wij als korfbalvereniging onze maatregelen aan.

 

Als bestuur kondigden we afgelopen donderdag al aan dat er geen wedstrijden, trainingen of andere activiteiten op onze sportaccommodatie zouden plaatsvinden tot en met 31 maart. Deze termijn wordt, in lijn met de aangescherpte maatregelen van het kabinet, verlengd. Er zullen geen (korfbal) activiteiten plaatsvinden tot en met 6 april.


Ook zal onze sportclub en kantine gesloten zijn, net als cafés, restaurants en andere sportclubs, tot en met 6 april. Mocht je een vergadering willen beleggen in de kantine, of gepland onderhoud willen verrichten, doe dit dan graag in overleg door Michel Lerou (voorzitter@antilopen.nl) hiervan op de hoogte te stellen.

Met de SNO zijn we in nauw overleg over de gevolgen voor hun bedrijfsvoering. Zodra hier duidelijkheid over is, delen we dit indien relevant voor ons.

Mocht er een update komen vanuit het KNKV omtrent de gevolgen voor het zaalseizoen door de genomen maatregel om de wedstrijden af te gelasten danwel over de opstart van het veldseizoen, houden we jullie uiteraard op de hoogte. De eerste veldtraining en aankondiging hieromtrent laat dus nog even op zich wachten tot nader bericht.

Geplande oefenwedstrijden op zaterdag 4 april komen hiermee te vervallen.

Bij twijfel, schroom niet en bel Michel danwel stuur een mail.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×