hoi

De Giga Kangoeroedag komt eraan!

Lieke Pouwels

06-03-2020

Reageer

Het is al bijna zo ver, de Giga Kangoeroedag 2020 komt eraan! Op woensdagochtend 11 maart verwachten we ruim 300 kleuters van de basisscholen in Leusden in de sporthal. De kinderen zullen op deze Giga Kangoeroedag, mede mogelijk gemaakt door Kiwanis Club Leusden, door middel van verschillende sport- en spelactiviteiten kennis maken met korfbal.

Na de succesvolle editie van vorig jaar is het de Giga Kangoeroedag organisatie ook dit jaar weer gelukt om deze sportieve ochtend te organiseren. De organisatie is nog volop bezig met de laatste voorbereidingen en met dank aan Kiwanis Club Leusden hopen zij er weer een geslaagde dag van te maken.

Kiwanis ( http://www.kiwanisclubleusden.nl ) is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Het motto van Kiwanis is "Serving the children of the world". Dit doen zij niet alleen financieel, maar ook door persoonlijke inzet en zo zullen zij dus ook op de Giga Kangoeroedag ondersteunen en te zien zijn. Op http://www.kiwanisclubleusden.nl vind je meer informatie over alle projecten waar Kiwanis zich voor inzet. 

De organisatie heeft in ieder geval weer enorm veel zin om de scholen te verwelkomen bij onze mooie club en wij zullen samen met al onze verenigingswerkers, de studenten van de Sportacademie uit Amersfoort en Kiwanis Club Leusden heel hard ons best doen om er een fantastische dag van te maken!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×