hoi

Officiële kandidaatstelling voor bestuurspost Facilitair

Cindy Goedknegt

17-02-2020

Reageer

In de afgelopen periode heeft Ramon Eijnthoven aan het bestuur laten weten dat hij geïnteresseerd is in het vervullen van de bestuurspost Facilitaire Zaken in het nieuw beoogde bestuursmodel. Het bestuur is met Ramon in gesprek gegaan en is verheugd om hem nu (18 februari 2020) officieel voor te dragen als kandidaat-bestuurslid.

Wij gaan er vanuit dat jullie, de leden van de club, zijn kandidaatstelling met hetzelfde enthousiasme als het bestuur, zullen aannemen.

Mocht je als lid niet akkoord gaan met deze kandidaatstelling, dat kan. Je hebt dan, conform de statuten, van 4 weken na publicatie van deze mededeling de tijd om bezwaar te maken. Binnen deze termijn dien je, samen met tenminste 5 andere stemgerechtigde leden, bij het bestuur (secretaris@antilopen.nl) niet alleen je bezwaar kenbaar te maken, maar ook een tegenkandidaat aan te brengen.

Is er na deze termijn van 4 weken bij het bestuur geen bezwaar met tegenkandidaat ontvangen, dan is Ramon met ingang van 17 maart 2020 officieel benoemd als bestuurslid in het nieuw beoogde bestuursmodel.

Hierop vooruitlopend heten wij Ramon Eijnthoven hartelijk welkom in het bestuur en wensen hem veel succes!

 

Namens het bestuur van KC Antilopen/Lancyr Deelen

Cindy Robbertsen-Goedknegt

Secretaris

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×