hoi

In memoriam | Ad van den Berg

Gert-Jan de Vos

05-02-2020

Reageer

Op 30 januari in de middag bereikte ons het trieste nieuws dat Ad van den Berg op 64 jarige leeftijd is overleden. Ad, de man van Marian van den Berg die met haar kampioenschappen-mand alom bekend is, is oud sponsor, vrijwilliger en zeker kampganger en gezelligheidsdier.

Als sponsor van “het 4e”, was hij graag gezien. Niet alleen vanwege zijn overduidelijk stem en gulle lach, maar ook als inspirator richting ieder kampioenschap. Met de achtergrond als professioneel klusser vanuit eigen bedrijf waren de cadeaus altijd zeer praktisch als even hilarisch, met een nieuwe hamer of schroevendraaier.

Ondanks dat Ad altijd ‘van de voetbal was’ zoals hij zelf meende, en de korfbal van zijn “meisie” Marian is, vertoefde hij graag bij ons op het terrein en schroomde niet de handen uit de mouwen te steken om materiaal te repareren of anderszins iets in het pand te doen.

Menig Antilopen-huis heeft Ad over de vloer gehad voor verbouwing van badkamer, dakkapel of uitbouw. Echt een klusser die leuk is om over de vloer te hebben, en dat wist iedereen en zo geschiedde.

‘s Nachts deed Ad altijd slapen, met uitzondering van de kampperiode. Diverse jeugdleden zijn door zijn grote kolenschoppen-handen wel eens gevat tijdens nachtelijke uren. Als nachtwacht bewaakte Ad samen met zijn goede maat Frans Toonen (Asterix en Obelix) de rust op het kamp. 

De laatste jaren had hij last van zijn gezondheid en was daardoor minder vaak te zien bij ons op de club. Deze fijne grote man wordt echt gemist bij Antilopen.

Wij wensen Marian, Vera, Kim en de naaste familieleden veel sterkte toe bij de verwerking van dit verlies.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×