hoi

Investeer in korfbal

Gert-Jan de Vos

14-01-2020

Reageer

Een duidelijke opdracht vanuit de JAV. Wij willen graag investeren in korfbal. We richten ons nu tot de trainers binnen Antilopen. Wij willen in jou investeren, omdat we van mening zijn dat jij onmisbaar bent. Jij zorgt ervoor dat waar Antilopen voor staat, korfbal, met veel plezier gedaan kan worden. Iedereen mag beter worden, ook aan die ontwikkeling draag jij bij. 

Investeren doen wij al door trainersbijeenkomsten te organiseren en je waar nodig te begeleiden bij het training geven. In de toekomst bieden wij jullie trainers graag een cursus aan bij ons op de club. Zo leer je met en van elkaar om een nog betere trainer te worden.

Nu willen we eerst wat anders. Jij als trainer verdient waardering voor de arbeid die jij levert. Dit krijg je uiteraard van je spelers en van de ouders langs de lijn. Toch willen wij als Antilopen ook bijdragen aan die waardering, dit in de vorm van een tegoed op de kantinekassa.
 

Als trainer geef je één of twee keer per week training, aan de hand daarvan is er bepaald welk tegoed jij van ons krijgt. Wij maken geen onderscheid op basis van leeftijd of niveau.
 

Hoe werkt dat? Heel eenvoudig! Je bestelt wat lekkers aan de bar en je rekent af door tegen de barmedewerker te zeggen dat je het wil betalen met je persoonlijke trainerstegoed. 

Voor al onze (onbetaalde)trainers van de kangoeroes tot en met de senioren is dit geregeld. Waarom? Gewoon, omdat wij zo ontzettend blij zijn dat jullie een grote bijdrage leveren aan het korfballen bij Antilopen.

Deze actie loopt tot aan het eind van het seizoen en dan evalueren wij of deze vorm van waarderen aanslaat. Het doel is om dit een structureel karakter te geven binnen onze club. Vanaf zaterdag 18 januari kun je hier gebruik van maken.

Moet jij hier nog iets voor doen? Ja! Mail een vrolijke (pas)foto in trainers-out fit, je naam, welk team en hoe vaak je training geeft naar clubhuis@antilopen.nl 

De foto is bedoeld voor het kassasysteem, zodat er geen vergissingen worden gemaakt. 
 

Bedankt voor je inzet! 
 

Namens het bestuur,
Gert-Jan


 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×