hoi

Bestuurlijke en organisatorische wijziging – LET OP

Michel Lerou

13-01-2020

Reageer

Na de Avond van Antilopen in november zijn nieuwe gezichten in de rol van Clubmanagers van start gegaan, komen met nieuwe ideeën en brengen nieuwe energie. We waren sindsdien direct erg verguld met 7 clubmanagers.

In de zoektocht naar de bestuurder die in het nieuwe model zich wil gaan hard maken voor HORECA en Faciliteiten, is een extra uitdaging ontstaan. Met Ronald Abbring in de rol van Clubmanager HORECA en Bert van den Oever in de dubbelrol van Clubmanager Facilitair en huidig bestuurder, hebben we twee mannen die een lange historie hebben in hun vakgebied binnen Antilopen.

Afgelopen kerstperiode heeft Bert helaas de conclusie moeten trekken een pas op de plaats te moeten maken, en tijd te maken voor zichzelf. Hierbij zal hij zijn bestuursfunctie per direct neerleggen en meer niet actief deelnemen in het besturen van de vereniging. Daarnaast stopt ook zijn coördinerende rol als clubmanager.

Bert:

“De reden voor het nu neerleggen van mijn functies ligt zeker niet bij jullie, aan de recente wijzigingen in de organisatie structuur of aan de nieuwe aangetreden Bestuursleden en Clubmanagers, maar is enkel terug te voeren op hoe het met mij gaat.

Ik heb verantwoordelijkheidsgevoel ( voor mijn functies en taken ), plichtbesef ( voor de reeds gemaakte afspraken en ontstane bestuur situatie)  en trots ( omdat ik nou eenmaal eigenwijs ben) voorrang gegeven, op wat ik eigenlijk  wilde en met name wat goed was voor mijzelf.

De bestuursperiode met te weinig bestuursleden en de transitie periode erna zijn mij toch niet in de koude kleren gaan zitten. Tijdens die periode en tegelijkertijd mijn burn-out en dus ziekte thuis zitten, heb ik verzuimd helemaal voor mijzelf te kiezen en heb mijn taken niet overgedragen aan anderen.

Ik neem vooralsnog tijdelijk afstand en hoop snel weer nuttig te zijn voor onze mooie Club! “

Vanuit bestuur hebben wij begrip voor zijn beslissing. Plezier hebben in het verenigingswerk staat bovenaan, en als dit er even niet is, dan past deze keuze daarbij. Vanuit bestuur hebben Gert-Jan en Michel een overdracht van lopende zaken met Bert gehad en zullen de betrokken commissies in de facilitaire kolom onder hun hoede nemen.

GEZOCHT - Voor de invulling van enerzijds de Clubmanager Facilitair en anderzijds de bestuursfunctie HORECA en Facilitair doen wij graag een serieuze oproep aan jullie allen. Mocht je hier graag meer van weten en ideeën bij hebben, benader Gert-Jan of Michel.

Wij wensen Bert al het goeds toe om het hoofd even goed leeg te maken en weer te kunnen genieten van hetgeen ook Antilopen aan ieder lid kan bieden.

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×