hoi

Ontwerpwedstrijd voor de jeugd

Lieke Pouwels

15-12-2019

Reageer

Oproep aan alle jonge creatievelingen binnen de vereniging: De Supporters Vereniging heeft de wens om een echte Antilopen Mascotte te gaan maken. Graag willen wij jullie daarbij betrekken. Wij vragen jullie om een gaaf ontwerp te maken. Hierbij mag je tekenen, verven, knutselen, maar je mag ook digitaal aan het werk. Het maakt niet uit hoe, als je maar een leuk, origineel en flitsend ontwerp maakt Je mag het alleen doen, maar je mag ook met z'n tweeën aan de slag. 

De mascotte moet wel aan een aantal eisen voldoen:

  • De mascotte moet herkenbaar zijn in de Antilopen stijl;
  • Degene die in de mascotte zit moet ook nog makkelijk kunnen bewegen (dansen, zitten, liggen, etc.)

Heb jij het beste ontwerp gemaakt, dan win je een speciale versie en dus een uniek exemplaar van de Antilopen SV Hoodie! Daarnaast ben je ook een speciale gast samen met je ouders, broers en zussen op de avond van de presentatie van het eindresultaat. Dat zal bij een wedstrijd van het 1e zijn. 

Let op: Er is één inlevermoment en wel op vrijdagavond 10 januari tussen 19:00 en 20:00 in de kantine. De Supporters Vereniging aangevuld  met andere mensen binnen de vereniging zullen diezelfde avond nog een keuze maken van het beste ontwerp. Met de winnende ontwerper gaan we verder werken aan de definitieve mascotte. Je gaat dus echt meehelpen aan het eindresultaat!

Jullie hebben gelukkig de hele kerstvakantie nog de tijd om een gaaf ontwerp te maken voor de mascotte. Heel veel succes en we zien uit naar jullie mooie ontwerpen!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×