hoi

Wie komt ons helpen bij de jeugdactiviteiten?

Lieke Pouwels

10-12-2019

Reageer

Na zich jaren actief te hebben ingezet voor de jeugdactiviteiten gaat Lonneke helaas stoppen in de jeugdactiviteitencommissie. Lonneke is natuurlijk al jaren actief lid bij de vereniging en hiervoor heeft zij vorig jaar dan ook de Antilopen Ere-speld gekregen. Zoals dus te verwachten zal Lonneke ook nu dus niet stil gaan zitten, maar gaat zij verder met het vormgeven van maatschappelijke stages binnen de vereniging.

Voor de jeugdactiviteitencommissie is het wel heel erg jammer dat Lonneke hier na al die jaren gaat stoppen. Zij heeft een aantal jaar geleden met een groepje mensen de jeugdactiviteitencommissie opgezet, nadat deze een beetje was stilgevallen en in die tijd heeft zij ontzettend veel activiteiten weten te organiseren voor de jeugd. Hierbij willen wij Lonneke ontzettend bedanken voor haar grote inzet en hulp bij de jeugdactiviteitencommissie!

Nu Lonneke weg is hebben wij helaas wel een erg belangrijke vacature bij de jeugdactiviteiten. Anneline, Chantal, Jantine en Wendy trekken nu met zijn vieren de kar, maar dat zijn toch wel weinig mensen om de jeugdactiviteiten draaiende te houden.

Gelukkig gaan ze met z’n vieren wel vol goede moed door en hebben zij voor komend jaar een globale planning opgezet voor de jeugdactiviteiten. Ouders en spelers kunnen deze supertoffe activiteiten alvast in hun agenda zetten:

11 januari: Glow in the Dark party voor de D en C

14 februari: Bourgondisch eten met de Kangoeroes en de F-jeugd

13 maart: Ik hou van korfbal spelavond voor de D en C

11 april: Pasen voor de kangoeroes en F-jeugd

20 juni: Slotdag voor alle jeugd. Wat we precies gaan doen is nog een verrassing, maar we kunnen alvast beloven dat dit een erg leuke activiteit wordt.

Wij zijn blij met alle hulp, dus mocht het je leuk lijken om te helpen bij één van deze activiteiten, dan kan je dat aangeven bij één van de leden van de JAC. Als je juist denkt dat de vrijgekomen vacature van Lonneke wel wat voor jou is, dan ben je ook meer dan welkom bij ons en horen wij graag van je. Voor alle vragen die je hierover hebt kan je ook bij een JAC-lid of bij Lieke terecht.

Wij hopen natuurlijk dat zich een aantal enthousiastelingen melden die ons uit de brand komen helpen!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×