hoi

Rob de Peuter (Lancyr Deelen) kijkt uit naar nieuw zaalseizoen

Rianne Schenk

26-11-2019

Reageer

Lancyr Deelen is al 3 jaar hoofdsponsor van onze club. ‘Antilopen-man’ en mede-eigenaar van Lancyr Deelen is Rob de Peuter, tevens één van de drijvende krachten achter onze supportersvereniging. (As. zaterdag kan je weer de nodige leuke extra’s op de tribune verwachten!) Tijd voor een hernieuwde kennismaking met de man en het bedrijf dat zo belangrijk is voor onze club.

Rob de Peuter heeft zijn leven lang gekorfbald. Eerst in Soesterberg (Korfbal Vereniging Oranje) en later bij de Midweek van Antilopen. “Als je daar eenmaal mee opgroeit, kan je niet meer zonder. En een actieve vereniging als Antilopen voelt als een familie, soms is er wel eens wat, maar met elkaar maak je het toch gezellig en ben je er voor elkaar. Als ik dan aan sponseren denk, denk ik automatisch aan Antilopen. Willen presteren, maar wel met oog voor het sociale!”

Als enthousiast supporter van de club is Rob erg betrokken bij de supportersvereniging van Antilopen (had je deze update al gelezen?) en ook nu heeft hij weer een kleine verrassing geregeld. Zaterdag 30 november zullen de supporters dit vanzelf meemaken. De extra supporters, sfeer en gezelligheid rondom de wedstrijden van de selectie maakt dat Rob met veel plezier uit kijkt naar het zaalseizoen. "Weer 8 zaterdagen genieten van strijd en doelpunten in onze eigen hal, ik hoop weer vele Antilopers te mogen ontmoeten op de tribune en in onze kantine. Niet alleen bij wedsrtijden van de selectie, maar zeker ook de andere senioren- en al onze jeugdteams"! 

Rob praat niet alleen met passie over de club waar hij als sponsor en korfbalvader zo betrokken is, maar ook over het bedrijf waar hij mede-eigenaar van is: “Lancyr Deelen is een assurantiekantoor. Wij bemiddelen en adviseren over verzekeringen in alle denkbare varianten, van particulier tot grote zakelijke klanten.

Wij zijn er met name voor de klanten die geen tijd of zin hebben om zich bezig te houden met deze toch wel belangrijke financiële aangelegenheid. Het uitbesteden van deze zaken zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor zekerheid dat er iemand met kennis van zaken meekijkt en adviseert wat je het beste kan doen. En als wij als adviseur een foutje maken, dan zijn wij daarvoor verzekerd. Dubbele zekerheid dus. En het lijkt simpel om alles via internet te regelen, maar veel mensen vinden het prettig om daarnaast met een persoon te overleggen. Eerder al gaf Rob deze tips bij het kiezen van een zorgverzekering. En mocht je daar geen tijd voor hebben, bel dan voor even naar kantoor. De dames daar, Henriëtte, Brenda en Esther, kunnen weliswaar niet korfballen, maar hebben des te meer kennis van verzekeringen!”

Ook leuk: heb jij één of meerdere van onderstaande verzekeringen, kijk even wat Lancy Deelen voor jou kan betekenen. Want voor korfballend Nederland biedt het kantoor een collectiviteit waarbij je op de toch lage tarieven van Lancyr een extra korting van 10% krijgt op elke verzekering. 

  • Autoverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Reisverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Oldtimer autoverzekering
  • Bootverzekering

Wil je weten of dit voor jou interessant is klik dan op deze link. Heb je hulp nodig, aarzel dan niet om even met ons te bellen. Of schiet Rob natuurlijk even aan als je hem bij Antilopen ziet. 

Deelen Verzekeringen BV is een assurantiekantoor, sinds 1968 actief is in Soest. Na eerst 10 jaar bij de ARAG in Leusden te hebben gewerkt, maakt Rob de Peuter eind jaren 90 de overstap naar Soest. In 2001 wordt Rob mede eigenaar en sinds 2003 is het kantoor aangesloten bij de Lancyr organisatie, een landelijk werkend verzekeringsbedrijf, en heet vanaf dat moment Lancyr Deelen.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×