hoi

Inschrijving lustrumcommissie geopend!

Lieke Pouwels

24-11-2019

Reageer

20 september 1965, een belangrijke datum voor onze korfbalclub, want op die datum zijn wij opgericht. Als je goed rekent kan het zijn opgevallen dat dit betekent dat we volgend jaar precies 55 jaar bestaan. Kortom, het is weer tijd voor een lustrum en dus zijn wij op zoek naar mensen die mee willen helpen!

Barst jij van de creatieve ideeën? Lijkt het jou leuk om voor het lustrum verschillende activiteiten te organiseren? Of vind jij het misschien leuk om uitgaven en inkomsten bij te houden voor de lustrumactiviteiten? Dan ben jij wie wij zoeken!

De inschrijving voor de lustrumcommissie is per direct geopend. We zijn op zoek naar ongeveer 8 mensen (maar meer mag ook zeker) die zouden willen helpen. Echt alle ideeën om van dit lustrumjaar een goed jaar te maken zijn welkom. Ook leeftijd is geen probleem, het liefst vullen wij de lustrumcommissie met een paar jeugdleden en ook een aantal leden die toch wat volwassener zijn.

Zie jij dit wel zitten en vind jij het leuk om mee te denken? Stuur dan een mailtje naar lcp@live.nl of ga op zoek naar Lieke Pouwels, daar kan jij je aanmelden voor de lustrumcommissie. Je CV en motivatiebrief zijn niet nodig, een simpele 'ik wil graag helpen' is al genoeg!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×