hoi

Na 10 jaar absoluut verdiend

Lieke Pouwels

21-11-2019

Reageer

Afgelopen vrijdag 15 november op de Avond van Antilopen hebben wij helaas afscheid moeten nemen van één van onze bestuursleden en het afscheid van een bestuurslid dat zoveel heeft bereikt binnen de vereniging kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom is Eline Huijzendveld op de vergadering beloond met een benoeming tot Lid van Verdienste van Antilopen.

Na 10 jaar in 2 fases actief te zijn geweest binnen het bestuur, waarbij zij met 18 verschillende leden de bestuurstafel heeft gedeeld, is Eline als bestuurder afgetreden om zich voorlopig vol te richten op haar gezinsuitbreiding.

In haar bestuursperiode heeft Eline zich met name gericht op alles rond leden, ledenwerving en vrijwilligers, echter heeft zij voor dat laatste samen met Frans ter Maten een nieuw begrip geïntroduceerd, vrijwilligers staat tegenwoordig bekend als ‘verengingswerkers’. Eline vindt de vereniging en het bijdragen als lid aan de club een serieuze zaak met verantwoordelijkheden en verbondenheid. Hiermee was de omslag van het werken met ‘vrijwilligers’ naar het werken met ‘verenigingswerkers’ dus eigenlijk een hele logische stap. Om ook waardering voor de leden van Antilopen te laten zien die zich gedurende langere tijd zich inzetten als verengingswerker heeft Eline de Antilopen Erespeld geïntroduceerd. Daarnaast is Eline nu al een aantal jaar bezig met haar grote project ‘Match&Work’, die hopelijk binnenkort eindelijk echt van start kan gaan. 

Het afgelopen jaar heeft Eline bij afwezigheid van een voorzitter zelf de lead op zich genomen. Het bestuur heeft aan haar een uiteenlopende collega gehad. Lieke kende in Eline een coach die haar stappen liet maken en vooral een groot voorbeeld die haar alle ins en outs van het bestuurswerk heeft laten zien. Voor Cindy is Eline een maatje waar zij goed mee kan schakelen, maar waar ze ook veel lol mee kon hebben. Met Bert kent Eline een bijzondere ‘haat-liefde’ verhouding waarbij ze af en toe even de confrontatie met elkaar opzoeken, maar uiteindelijk wel samen de nodige knopen door kunnen hakken. Al met al kunnen we Eline omschrijven als ambitieus, gedreven, lief en zorgzaam met grote verbondenheid met de hele vereniging.

Lieve Eline, wij willen jou ontzettend bedanken voor al jouw jaren als bestuurslid. Het was een eer om met jou de bestuurstafel te mogen delen en wij weten dan ook zeker dat Antilopen niet geheel zonder jou kan, zoals jij ook niet zonder Antilopen kunt!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×