hoi

Lanic Trofee naar de Transitiegroep

Lieke Pouwels

18-11-2019

Reageer

Op de afgelopen Avond van Antilopen zijn veel onderwerpen besproken, maar toch wel het belangrijkste onderwerp was deze keer het nieuwe organogram dat het afgelopen jaar zorgvuldig uitgezocht en in elkaar gezet is door de Transitiegroep.

Afgelopen januari op de buitengewone vergadering hebben we met alle aanwezige leden gesproken over de structuur van de vereniging en hoe het kan dat we een tekort aan bestuursleden hadden op dat moment. Naar aanleiding van deze vergadering is er een groep verenigingswerkers opgestaan die vanaf dat moment direct enthousiast aan de slag zijn gegaan met onderzoek naar de structuur en wat hieraan zou moeten veranderen, zodat mensen wél kunnen doen wat ze zelf leuk vinden, maar ondertussen ook het bestuur en de andere groepen en commissies binnen de vereniging goed gevuld blijven.

Alle leden van de transitiegroep zijn gesprekken gaan voeren met verschillende verenigingswerkers om te kijken hoe we dit zouden kunnen veranderen en om te kijken wat de vereniging nou eigenlijk wil. Hier is in minder dan een jaar tijd een heel mooi organogram uitgekomen die op de Avond van Antilopen naar alle leden is gepresenteerd. En niet alleen het hele organogram is aangepast, maar ook is deze groep op zoek gegaan naar de juiste mensen op de juiste plek, zodat iedereen nu kan doen wat hij/zij echt leuk vindt en daarmee zijn al ontzettend veel posities ingevuld. Een fantastisch resultaat!

Een groep die zo ontzettend veel werk heeft verzet in het afgelopen jaar moet natuurlijk wel even in het zonnetje worden gezet en dit is dan ook de reden dat de transitiegroep als geheel op de Avond van Antilopen de Lanic Trofee mee naar huis mocht nemen.

Alice, Bart, Eline, Gert-Jan, Jelle, Jenne, Joyce, Kjell, Marjolein en Yolanda, hierbij nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet van het afgelopen jaar!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×