hoi

Nieuws van de Supportersvereniging

Ramon Schulten

18-11-2019

Reageer

Zo vlak voor het nieuwe zaalseizoen is het hoog tijd dat we jullie bijpraten over de supportersvereniging. Wat is er allemaal gebeurt en hoe gaan we het nieuwe seizoen in? 

Vorig seizoen is de Antilopen Supportersvereniging weer nieuw leven ingeblazen. En dat dit enthousiast is ontvangen, blijkt wel uit het aantal nieuw ingeschreven leden. Maar liefst 150 mensen hebben zich aangemeld. Het gratis welkomstgeschenk, in de vorm van een heuse SV sjaal, zal hier ongetwijfeld aan hebben bijgedragen, maar toch. Dit hadden wij niet verwacht. Dat heeft ons energie gegeven om de SV verder vorm en structuur te geven zodat het nog leuker wordt om lid te worden, maar vooral te blijven.

Wat hebben we het afgelopen seizoen zoal gedaan.

 • Uiteraard te beginnen met de SV sjaal welke door veel leden fanatiek wordt gedragen.
 • We hebben een aantal zwaaivlaggen aangeschaft (met ondersteuning van de club van 100) welke worden gebruikt bij het oplopen van de teams.
 • De blinde pool is weer terug van weg geweest.
 • De hal wordt elk speelweekend van de selectie versierd.
 • Op die speeldagen ligt er ook een programmaboekje met het laatste nieuws van de verschillende teams en de verwachtingen voor die dag;
 • SV lid Gerwen Aikema heeft een schitterend spandoek gemaakt en aan de vereniging aangeboden (toch nog een keer het noemen waard ;D).
 • Met de Antilopen Awards zorgt de SV voor een verkiezing van diverse mensen die binnen de vereniging uitblinken op sportief maar ook op ander gebied.
 • Martijn Kleefman zorgt voor de muzikale ondersteuning in en rond de wedstrijden van de selectie.
 • We hebben een eigen logo, ontworpen door Micha en Lotte.
 • En we beschikken over een Facebook en Instagram account (ga ons volgen voor het laatste nieuws!!)
 • ..…en wij menen te kunnen zeggen dat de sfeer rond de wedstrijden weer een positieve vibe heeft gekregen en er meer ouders, leden en oud-leden de zaal weten te vinden.

 

Maar dat was afgelopen seizoen en we staan nu aan het begin van een nieuwe speelronde in de zaal. Tijd om u bij te praten over onze nieuwe ideeën.

 • Verlengingsgeschenk. Binnenkort wordt de jaarlijkse bijdrage geïncasseerd. Wij gaan er van uit dat iedereen zijn/haar lidmaatschap verlengd. Alle leden van SV krijgen bij de verlenging van hun lidmaatschap een SV douchegel cadeau! Hoe vet is dat. Net als de sjaal wordt dit een collectors item (op=op). Kom naar de thuiswedstrijden van de selectie en je kan bij de kraam van de SV je eigen SV douchegel ophalen (rood óf zwart dus 1 exemplaar per lid).
 • Crew. De SV draait met een vast aantal vrijwilligers. Degene die dienst hebben zullen vanaf dit seizoen herkenbaar zijn door het dragen van een SV Crew shirt.
 • Pupil van de week. Ook voor de pupil van de week heeft de SV een nieuw shirt ontwikkeld waarop de handtekeningen van de spelers van de selectie worden gezet! Papa’s en mama’s, dat wordt inlijsten!! Oh ja, lijst wordt niet meegeleverd.. hi hi.
 • Kledinglijn. De SV is bezig een eigen kledinglijn te ontwikkelen. Elke fanatieke supporter kan straks zijn eigen shirt of hoodie aanschaffen. Ook zal de SV binnenkort een website lanceren waar je de kleding kan bestellen.
 • Volgspot. De SV heeft de hand weten te leggen op een professionele volgspot. Vlak voor de wedstrijd van het 1e wordt de spanning opgebouwd en door diverse visuele en muzikale zaken omlijst.
 • Diversen. Eigenlijk is het te veel om op te noemen maar we hebben ook nog pom-poms aangeschaft waarmee de teams van de week gaan zwaaien. Nieuwe vlaggetjes om de tribune te versieren. We hebben light sticks voor het thuis vak zodat jong en oud mee kan doen.

Kortom, het wordt één groot feest dus kom en laat je horen voor onze club!! Daarnaast heeft de SV een apparaat aangeschaft (met ondersteuning van een sponsor) waar we in en rond de wedstrijd sier mee gaan maken. We kunnen gerust stellen dat geen enkele korfbalvereniging over deze vorm van wedstrijdsupport beschikt, een echte eye catcher. Sommigen hebben al een glimp opgevangen maar wil je meer weten kom dan 30 november naar de zaal!! Dit moet je zien….en wie die sponsor is…dat hoor je ook de 30e.

Lid worden? Ben je nog geen lid en wil je lid worden, dat kan. Er zijn zelfs nog een beperkt aantal sjaals beschikbaar (10 stuks). Dus meld je aan en ontvang een gratis sjaal en anders krijg je een SV douchegel. Aanmelden kan bij de kraam van de SV of via een formulier in de kantine of spreek één van de crew leden aan, die helpen je verder.

Reacties

Joyce Ockerse-Osnabrugge 20-11-2019

Er is hard gewerkt en ik ben dan ook reuze benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien. Ik denk dat ik ook namens de selectie spreek dat we niet kunnen wachten om er samen met jullie een mooi feest van hopen te maken !

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×