hoi

Antilopen in transitie - ben jij al verbonden?

Technische Commissie

15-09-2019

Reageer

De eerste competitierondes van de veldcompetitie liggen al weer achter ons en ogenschijnlijk loopt alles gewoon weer. Dat is eigenlijk ook wel zo, aangezien er zoveel betrokken leden en bevlogen sporters diverse keren in de week elkaar treffen op onze club, en hun weg weten te vinden met elkaar. Vele vrijwilligers hebben hun activiteiten van afgelopen jaren andermaal voortgezet, nieuwe gezichten zijn aangesloten in de afgelopen zomermaanden en een paar houden even een pauze of geven anderen de ruimte. En we zien gezichten weer terug van "weggeweest".

 

Onderwijl zijn we vanuit de transitiegroep in combinatie met bestuur ons verder aan het voorbereiden op de ingeslagen weg van de transitie. Om een beeld te geven van wie waarbij momenteel betrokken is (en mocht er een naam gemist worden, excuses op voorhand, geef deze graag door) onderstaand de diverse commissies met namen en vacatures van de 3 "kolommen" die we bepaald hebben. 

Mocht je graag verbonden worden met een van de commissies (ook als ze ogenschijnlijk goed gevuld zijn), neem contact met de HR commissie: 

  • Yolanda Versteeg (06-37469546)
  • Alice Langenberg (06-12181092) 
  • Marjolein Aarts (06-44378781)

VOORZITTER - Vacant

Een rol die wat extra uitgelicht mag worden, is die van de voorzitter. De voorzittersrol is in het volgend bestuur nog vacant. Met zoveel kundige leden binnen de club is deze rol een uitdagende doch ook een hele mooi. Enthousiaste vrijwilligers nog een beetje uitdagen en coachen, met een focus op communicatie en onze leden in algemene zin, zijn het speerpunt. Mocht je hier eens van gedachten over willen wisselen, benader een van de volgende personen:

 

  • Eline Huijzendveld (06-19824483)
  • Gert-Jan de Vos (06-28829037) 
  • Michel Lerou (06-41252547) 

Laat je vooral niet tegenhouden door onderstaande overzicht. Juist de nieuwe ideeen, de frisse kijk, als ook de ervaring maken dat we als club het leuk kunnen hebben met elkaar en ons verbonden voelen.

 

Voor alle sportieve aangelegenheden: SPORT

 

 

 

Alle leuke activiteiten buiten het korfballen: Communicatie en leden

 

 

Voor alle lekkernijnen en het fijne toeven op de club, en de financien: Facilitair en Horeca

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×