hoi

Leuk team zoekt leuke coach!

Lotte de Ridder

11-09-2019

Reageer

Leuk team zoekt leuke coach!
Antilopen 4 is op zoek naar een coach! Na een dikke verliespartij in het eerste competitieweekend, blijkt dat wij, hoe volwassen we onszelf soms ook vinden, toch echt wel een coach nodig hebben die ons naar de overwinning kan helpen.

Wij zijn een jong team met spelers tussen de 19 en 26 jaar. We zijn erg gemotiveerd om hard te trainen en natuurlijk om te winnen! Daarnaast weten wij elkaar buiten de wedstrijden en trainingen om ook te vinden voor bijvoorbeeld wat ‘teambuilding’ maar vooral voor veel gezelligheid.

Zou jij onze nieuwe coach willen zijn? Of ken jij de geschikte persoon? We vragen niet veel. Het zou natuurlijk fijn zijn als je zoveel mogelijk wedstrijden aanwezig kan zijn, maar wij begrijpen het als dit niet elke zaterdag lukt. Verder hoeft onze nieuwe coach niet per se op de trainingen aanwezig te zijn, mocht dit wel lukken, dan zijn wij daar alleen maar heel erg blij mee!

Als het jou leuk lijkt om met ons aan de slag te gaan, stuur dan een mailtje naar ridderl@live.nl of neem contact op met één van de teamleden.

Liefs van het 4e

Eline, Erwin, Jantine, Josien, Lieke, Lotte, Martijn, Mattijs, Micha en Sander 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×