hoi

Save the date: Avond van Antilopen op vrijdag 15 november 2019

Lieke Pouwels

10-09-2019

Reageer

De volgende Avond van Antilopen en de Jaarlijkse Algemene Vergadering wordt gehouden op vrijdag 15 november 2019. Noteer deze datum alvast in je agenda en zorg dat je erbij kunt zijn. Iedereen is van harte welkom!

Na de Jaarlijkse Algemene Vergadering van 15 november 2018 en de Algemene Vergadering van 18 januari 2019 is er een hoop gebeurd binnen de vereniging. Er is een projectgroep gestart die de structuur van Antilopen heeft onderzocht en zo is begonnen aan een plan voor de transitie van Antilopen. Afgelopen 26 juni 2019 heeft de projectgroep zijn bevindingen en ook een goede oplossing aan de vereniging gepresenteerd. 

Het is goed om te zien dat de transitie nu al volop bezig is. Voor verschillende posities zijn al enthousiaste verenigingswerkers gevonden en ook over de verschillende commissies zijn regelmatig positieve berichten te lezen op de website en in de nieuwsbrief. Als bestuur zijn wij ontzettend blij met al deze verenigingswerkers die allemaal hun steentje bijdragen. 

Wij hopen alle leden en andere betrokkenen daarom ook te zien op vrijdagavond 15 november 2019, zodat we samen deze goede trend in de vereniging door kunnen zetten. 

Het bestuur van KC Antilopen

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×