hoi

Start Grote Clubactie 2019!

Franny van Woerkom

08-09-2019

Reageer

Vanaf aanstaande zaterdag 14 september begint de Grote Clubactie weer voor onze jeugdleden van de C - Fjes. De week zullen de boekjes uitgedeeld worden op de trainingen zodat iedereen zaterdag weer aan de slag kan gaan. Een lot kost €3,- en daarvan gaat er €2,40 naar onze eigen vereniging, dus zeker de moeite waard om weer een mooi bedrag bij elkaar te halen. Sommige kinderen vinden het misschien spannend om mensen te benaderen om een lot te kopen, dus daarom hebben we ook de hulp van de trainers nodig! Stimuleer en help elkaar en zo maken jullie meer kans op een teamprijs.

Uiteraard zijn er aan het einde van de verkoop periode (t/m zaterdag 26 oktober) weer een aantal leuke prijzen te verdelen, en daarin maken we onderscheid tussen de C-D en de E-F jeugd. Tevens zullen we tussen alle volle boekjes ook een winnaar trekken, zo kan het zijn dat iemand 20 loten heeft verkocht met een vol boekje, maar dat er kinderen zijn die meer loten hebben verkocht er met de prijzen vandoor gaan. Zo maak je meer kans op een leuke prijs als je een vol boekje hebt!

We zetten de doos in de kast tussen de trap en de bar in de kantine, daarin zitten nog nieuwe boekjes voor het geval je een boekje vol hebt. Vergeet niet daar duidelijk je naam en je team op te vermelden, dit hebben we nodig om de loten goed in te voeren. Graag bij elke verkoop controleren of alle gegevens van de verkoper juist zijn ingevuld, missen er gegevens van de bankrekening dan kunnen we deze loten niet invoeren en dat zou zonde zijn.

Tenslotte hebben we ook een SUPERLOT in de aanbieding, dit lot kost €150,- en daarvan gaat 80% naar de club. Zijn er teams of sponsors die de club een warm hart toedragen en graag een bijdrage willen leveren, neem dan even contact met mij op. (f.vanwoerkom@hotmail.com / 06-36162214)

Heel veel succes allemaal!

Nanda en Franny

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×