hoi

Nieuws van de SJTC

Technische Commissie

22-08-2019

Reageer

Over 2 ½ week start de competitie weer. We zijn nog hard bezig met de laatste puntjes op de spreekwoordelijke “i” te zetten.  Voor nu zijn er al een aantal wijzigingen die wij met jullie willen delen.

Wie is de SJTC?

De SJTC heeft dit seizoen wat wijzigingen ondergaan. Plonie en Loes M. zijn beide gestopt met hun werkzaamheden. Wij willen ze bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. We gaan ze missen!

Mattijs Overweg heeft het laatste staartje van vorig seizoen al meegedraaid en start nu volledig. Daarnaast is Wendy van Vulpen bereid gevonden om een aantal taken op zich te nemen binnen de SJTC. Zij zal de komende tijd met Dimitri en Mattijs meedraaien om zo langzaam alle taken op te kunnen pakken. Verder zal Gisela in haar functie als wedstrijdsecretariaat hun ondersteunen.

Contactpersoon SJTC

Net als voorgaande jaren hebben wij alle senioren en A-teams, midweek, recreanten en G-korfbal een contactpersoon binnen de SJTC waar zij terecht kunnen voor alle vragen die géén betrekking hebben op de wedstrijden.

S3 -> Gisela

S4 -> Dimitri 

S5 -> Dimitri 

S6 -> Mattijs en Wendy

S7 -> Mattijs en Wendy

Midweek -> Mattijs en Wendy

G-korfbal -> Mattijs

Recreanten -> Dimitri

A2 -> Dimitri en Wendy

A3 -> Dimitri

A4 -> Dimitri

 

Voor vragen over de wedstrijden, reserves en invallers, digitale wedstrijdformulier en overige vragen mbt de competitie kunnen deze gesteld worden bij Gisela.

Trainer/Coach Senioren 6 en 7

Voor het verzorgen van de trainingen van senioren 6 en 7 hebben wij Bert van de Oever bereid gevonden om dit op zich te nemen. Tevens zal hij de coaching van senioren 6 op zich nemen. Voor de coaching van senioren 7 zijn wij nog op zoek. Weet jij iemand die dit zou willen doen, dan horen wij dit graag van je!

Zoals al in het begin geschreven, zijn we nog volop bezig om de laatste  puntjes voor elkaar te krijgen voor de start van de competitie. Zodra wij weer nieuws hebben, dan laten we het weten.

De SJTC

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×