hoi

Maarten van Woerkom stopt als hoofdtrainer.

Gert-Jan de Vos

26-07-2019

Reageer

Als club balen we enorm dat we zo kort voor het seizoen op zoek moeten naar een nieuwe hoofdtrainer. Voor de spelersgroep en de staf is het vertrek van Maarten een aderlating. De reacties van de spelers onderstrepen dat volkomen.

De reden voor zijn vertrek beschrijft Maarten in zijn reactie naar het bestuur. Hieronder een deel van zijn reactie:

Enkele weken geleden is mij een nieuwe baan aangeboden bij mijn werkgever KPN. Dit is voor mijzelf een mooie ontwikkelkans in mijn maatschappelijke carrière. In de afweging of ik deze baan wel of niet wilde heb ik (uiteraard i.o.m. Franny) besloten dat deze baan niet valt te combineren met het hoofdtrainerschap omdat ik mijn continue aanwezigheid niet kan garanderen. Vooruitlopend op mijn beslissing heb ik daarom Irene, Gert-Jan en Martin geïnformeerd over de situatie zodat zij alvast konden nadenken over een alternatieve invulling.

Omdat ik heb besloten op het aanbod van KPN in te gaan heb ik Gert-Jan maandag laten weten dat we concreet invulling zullen moeten geven aan een alternatief scenario. Qua timing is dit ontzettend onhandig en besef ik me dat een volwaardige vervanger niet over drie weken klaar staat. Ik heb bij Gert-Jan mijn hulp aangeboden m.b.t. invulling/kandidaten en ben bereid om in de voorbereidingsperiode, indien gewenst, te helpen om het seizoen op te starten. Ik zou ook graag actief blijven binnen de vereniging/selectie maar in welke rol is uiteraard sterk afhankelijk van hoe het hoofdtrainerschap straks wordt ingevuld en van mijn eigen beschikbaarheid.

Hoe nu verder? We zijn druk zoekende naar trainers die komend seizoen bij ons aan de slag willen als hoofdtrainer. Irene heeft aangegeven dat zij in de opstartfase van het seizoen de leiding zal nemen. Henri die dit seizoen nieuw is bij de club zal hierbij ook een belrangrijke rol gaan spelen. In overleg bepalen we samen met de rest van de staf wie welke taken gaat oppakken. Zodoende is het voor de nieuwe hoofdtrainer zeer aantrekkelijk om in te stappen en bij Antilopen aan de slag te gaan.

Er zijn altijd lijstjes met kandidaten te maken en er zijn contacten, maar ben jij of ken jij iemand die ambitieus genoeg is om als hooftrainer bij ons aan de slag te gaan? Neem dan contact op 0628829037 (Gert-Jan de Vos).

Tot slot wensen wij Maarten erg veel geluk bij het uitvoeren van zijn nieuwe job. We hopen dat hij daarnaast voldoende tijd overhoudt om zich in te kunnen blijven zetten voor Antilopen.

Maarten bedankt.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×