hoi

Club- en sponsorkleding inleveren

Bert vanden Oever

20-06-2019

Reageer

Het seizoen is nu echt voorbij en dus wordt het weer tijd om je Club- en Sponsorkleding en tassen weer in te leveren! Dit jaar doen we het een beetje eenvoudiger als dat je wellicht gewend was: je kan de kleding komen inleveren als het Clubhuis geopend is.  Heeft je tas of kleding geen nummer, zorg er dan voor dat erop staat van wie de kleding is. Je moet alleen OOK een mailtje gestuurd hebben naar Fz@antilopen.nl, om het werkelijk ingeleverd te hebben. In dat mailtje staat wat je hebt ingeleverd, waar je het achtergelaten hebt en wat er eventueel aan mist of kapot aan is. Wij gaan niet spoorzoeken, dus als je dit zomaar hebt neergekwakt, beschouwen wij het als NIET INGELEVERD.

Wat lever je in:

  • alle gesponsorde tassen en kleding,
  • alle teamshirts in hun tassen,
  • alle overige toegekende clubkleding

Wanneer kan je dit dan inleveren:

Waar kan je dit dan achterlaten:

  • In het gehoekte tassenrek naast de ingang naar het Clubhuis: de shirtjestassen van alle teams
  • In het lange tassenrek in de gang: alle persoonlijke tassen met daarin de sponsorkleding van de A1, A2, B1 en C1
  • In de achterste blauwe (heren) kleedkamer : alle persoonlijke tassen met daarin de sponsorkleding van de selectie S1 & S2, alsmede die van de selectie staf
  • In de een na achterste blauwe (dames) kleedkamer: alle persoonlijke kleding van de spelers en trainers van de B3 & B4, per persoon op een stapel op de banken en alle overige clubkleding op de tafel ( trainingsjacks van S5 & S6),  trainersjacks en -shirts etc.

Wat moet je dan ook nog doen:

Je hebt het pas ingeleverd als je een mailtje gestuurd hebt naar fz@antilopen.nl, waarin staat waar je het hebt gelegd, wat je hebt ingeleverd, en wat er aan mankeert eventueel.

Je krijgt daar de tijd voor tot en met 7 juli, daarna zullen wij kijken of iedereen alles compleet heeft ingeleverd.

Ben je niet compleet en heb je dat niet fatsoenlijk toegelicht in je mail, dan kan het zijn dat je de vervangingskosten moet betalen….

 

Heb je dus alleen maar je tas neergegooid en denk je dat het daarmee geregeld is: DAT IS NIET HET GEVAL.

 

Verder zou het ons voor volgend jaar enorm helpen als je in je mail ook aangeeft wie welke maten heeft gedragen, en of dit ook volgend jaar nog de goede maat kan zijn!

Wij gaan dit volgend jaar vastleggen per persoon, om het beheren van de kleding eenvoudiger te krijgen.

 

Bij voorbaat dank!

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×