hoi

G-korfbal verder onder leiding van Marjolein Aarts

Alice Langenberg-v.d. Wilt

14-06-2019

Reageer

Zoals jullie al eerder hebben gelezen stopt Marouska Meijer met de begeleiding van het G-korfbal. Dat vindt iedereen heel jammer en op Facebook zagen we dat de leden van het team Marouska heel veel lieve cadeautjes als afscheid hebben gegeven. Tijdens een gesprek met Marouska over haar taken en verantwoordelijkheden viel het op met hoeveel warmte zij sprak over haar team. En dat niet alleen. Zij sprak ook met veel rust en straalde professionaliteit uit. Daar kun je als vereniging alleen maar heel veel waardering voor uitspreken. Wij bedanken Marouska voor haar enorme inzet voor het G-korfbal de afgelopen jaren.

Het G-korfbal is onderdeel van onze vereniging. En dit mag niet verloren gaan. Dat vindt ook Marjolein Aarts (de moeder van Josien van Woerkom) en zij gaat het stokje overnemen van Marouska. Daar zijn wij heel blij mee. Ook Marjolein is een professional op het gebied van begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking en iemand die veel voldoening haalt uit dit werk.

Marjolein gaat het niet alleen doen. Naast Marouska stond al een team van mensen die nu samen met Marjolein verder gaan: Marjolein Lauteslager, Esther Rip, Flora van Schaik en Linda de Jong. Ook zij zijn heel erg belangrijk voor de trainingen en de wedstrijden van het G-korfbal.

De altijd enthousiaste leden van het team, Harry, Felicia, Renee, Joyce, Dirk, Linda, David en Monique, zullen er ongetwijfeld voor gaan zorgen dat Marjolein een hele leuke tijd tegemoet gaat.

Een mooi team waar Antilopen trots op is!

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×