hoi

Sparen bij Jumbo voor gepersonaliseerde Antilopen artikelen!

Rianne Schenk

24-05-2019

Reageer

Vanaf maandag 27 mei start een leuke actie bij Jumbo: bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je een zegel, waarmee je spaart voor speciale Antilopen artikelen! Deze artikelen kan je laten bedrukken met je naam en -als je wilt- ook je rugnummer. Uiteraard komt het Antilopen logo er ook op. Extra leuk: voor elke ingeleverde volle spaarkaart krijgt ook de club een kleine financiële bijdrage van Jumbo!

De te sparen artikelen zijn: een Antilopen hoodie (trui met capuchon), warmloopshirt, toilettas, bidon, cap en rugzak. Voor het ene artikel zijn meer zegels nodig dan voor het andere. Dit is duidelijk te zien in het speciale Antilopen spaarboekje, welke vanaf zaterdag 25 mei op de bar in onze kantine te vinden zijn! 

Mocht je niet willen sparen, maar doe je wel boodschappen bij de Jumbo? Neem altijd de verdiende zegels aan, er zijn vast voldoende Antilopen leden die op het eind wat extra zegels kunnen gebruiken om de kaart vol te krijgen :-)

 

De actie loopt van 27 mei tot en met zondag 21 juli 2019. Volle spaarkaarten kunnen t/m zondag 28 juli 2019 ingewisseld worden. 

Reacties

Adri van Leeuwen 24-05-2019

super leuk wie wil mij helpen aangezien wij in amersfoort wonen en wij helaas niet kunnen sparen?

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×