hoi

Komende zaterdag een vol korfbalprogramma, een turntoernooi en handbal het wordt dus gezellig druk op het Sportcentrum Buiningpark !

Ramon Eijnthoven

13-05-2019

Reageer

Komende zaterdag is er een volledige competitieronde waarbij ook ons 1e thuis speelt tegen Unitas, weten ze na de 2e plek nu ook de derde plek aan hun zegekar te spannen ? De punten zijn heel belangrijk kom ze dus steunen. Het 2e speelt deze dag al om 11.00 uur tegen Tempo, de koploper en bij winst van ons 2e nog een kleine kans op het kampioenschap. Om 10.00 uur is de derby tussen onze A1 en Woudenberg A1. Om 15.30 het 7e als koploper tegen de 2e plek Sparta en om 13.15 de F1 nu 2e maar bij winst op Dindoa komen ze langszij. En daarnaast nog veel meer wedstrijden. Kortom een sportieve en uitdagende dag waarbij er elk uur wel een interessante korfbalwedstrijd te zien is. Maar ook...

In de sporthal wordt er een turntoernooi georganiseerd door Impala (finale heren mid-west) 140 deelnemers en naar verwachting ook veel toeschouwers , de toegang voor dit toernooi is € 4,- en is dus niet gratis ! Ons clubhuis zal deze dag ook voor deze sporters en toeschouwers beschikbaar zijn, de deuren naar de sporthal zijn dan ook open. Dit toernooi begint om 8.30 en duurt tot 16.00 uur. Ook onze buren, LHV hebben aan het einde van de dag een wedstrijd. De kermis is verplaatst naar het parkeerterrein naast het zwembad.

Kom zoveel mogelijk op de fiets zodat we de gasten en hulpdiensten zoveel mogelijk de ruimte kunnen geven.

Omdat de vergunning voor de kermis te laat was aangevraagd is deze vanwege bovenstaande activiteiten op zaterdag verplaatst naar het parkeerterrein naast het zwembad. De caravans en school staan wel op het grasveld voor ons clubgebouw.

Contacpersonen voor Impala zijn Ronald Abbring en Ramon Eijnthoven.

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×