hoi

Geslaagde Giga Kangoeroedag

Lieke Pouwels

08-05-2019

Reageer

Hoewel het weer er op deze woensdagmorgen 8 mei erg somber uit zag, was daar in de sporthal niets van te merken. Maar liefst 400 kleuters van de basisscholen in Leusden stonden te springen om mee te doen aan de Giga Kangoeroedag, mede mogelijk gemaakt door Jan Huisman Makelaardij o.z. & Hypotheken.

Na een goede warming-up begonnen de spelletjes die werden begeleid door studenten van de sportacademie in Amersfoort. Een hindernisbaan, spelletjes met de bal en zelfs schieten op de korven, geen enkel korfbalspel ontbrak en zo hebben de kinderen kennis gemaakt met korfbal en met onze vereniging.

Er kan worden terug gekeken op een geslaagde Giga Kangoeroedag. Dit had niet kunnen plaatsvinden zonder onze geweldige verenigingswerkers, andere vrijwilligers en natuurlijk onze sponsor.

Allereerst willen wij Jan Huisman Makelaardij o.z. & Hypotheken hartelijk danken voor hun hart voor sport, korfbal en de vereniging. Mede dankzij hen heeft deze Kangoeroedag plaats kunnen vinden. Jan Huisman: “Wij vinden een sport een belangrijk onderdeel van een plezierige leefomgeving. En dragen daarom graag een steentje bij om alle kinderen in Leusden de kans te geven deze mooie en gastvrije korfbalclub te leren kennen. We hopen nog veel kinderen na deze succesvolle Kangoeroedag op de club terug te zien!”

Als tweede natuurlijk alle studenten van de sportacademie in Amersfoort bedankt voor jullie inzet op deze dag. Ook onze eigen verenigingswerkers, Evelien, Eveline, Mariëlle, Margret, Yolanda, Cor, Jantine en achter de bar Ronald, Lia en Marijke, hartelijk dank voor jullie hulp op deze dag.

Last but not least moet natuurlijk ook de Giga Kangoeroedagcommissie bedankt worden, bestaande uit Esther, Gabriëlle, Lieke, Marijke, Sandra, Tanja en Yuki. Al sinds oktober 2018 zijn zij bezig met het opzetten van de Giga Kangoeroedag.

Sandra die in de afgelopen 3 dagen heel hard bezig is geweest om nog ‘even’ het schema te veranderen, zodat wij met de slechte weersvoorspelling alsnog in de zaal de spellen konden uitzetten. Yuki die de studenten van de sportacademie heeft geregeld en hen heeft begeleid op de dag zelf. Tanja die schema’s met de spellen heeft uitgedacht en uitgetekend. Marijke die de spellen heeft bedacht en voorbereid en die natuurlijk als ervaren kleuterjuf precies weet wat handig is op zo’n dag. Esther die het weer voor elkaar heeft gekregen om voldoende verenigingswerkers te strikken om ons te helpen op deze Giga Kangoeroedag. *En Lieke die vanuit het bestuur het inititief heeft genomen om weer een Giga-commissie te vormen én al deze maanden de kar heeft getrokken; de contacten met de scholen, de andere commissies, communicatie, PR-materiaal, etc ! (*toevoeging van de commissie)

Kortom, een dag om trots op te zijn als vereniging!

Wij hopen de komende weken op zaterdag bij de kangoeroetrainingen nog veel kinderen terug te zien op de velden. Laten wij als vereniging de komende weken laten zien hoe leuk en gezellig Antilopen eigenlijk is door deze kangoeroes en hun ouders warm te ontvangen.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×