hoi

Nieuws vanuit de TC

Technische Commissie

05-05-2019

Reageer

Onderstaand twee belangrijke zaken ter informatie.

Wedstrijdapp

Het KNKV gaat dit veldseizoen weer strenger controleren of alle gegevens juist staan in de wedstrijd app. Dit houdt in dat alle coaches/trainers, aanvoerders en spelers die de app bedienen voor hun team, dat zij ervoor moeten zorgen dat alle gegevens juist zijn ingevuld. Dus de gemiddelde leeftijden bij de jeugd moeten op elk moment van de wedstrijd kloppen, geen te oude spelers in de app en alle wissels moeten worden ingevoerd(ook bij de jeugdteams!). Wanneer dit allemaal niet goed ingevuld is, dan heb jij met jouw team 2 verliespunten, de wedstrijd moet worden overgespeeld en de vereniging krijgt een boete. En zoals je begrijpt, willen wij dat niet.

Verder moeten de wedstrijden gelijk na afloop van de wedstrijd afgehandeld zijn. Mocht je als scheidsrechter nog geen toegang tot de app hebben, mail of app dan even naar Gisela. Dan zorgt zij ervoor dat jij er in kan!

Voorlopige opsteling

Voorgaande jaren kwam de voorlopige opstelling voor het volgende seizoen ergens in de maand Mei op de site te staan. De keuze hiervoor had te maken met het feit dat jij vóór 1 juni jouw wijzigingen voor het lidmaatschap moest doorgeven bij het secretariaat. Ook dit jaar moet je dit vóór 1 juni doen(zie elders het bericht op de site).

Ieder jaar lopen wij er tegen aan dat wij spelers eerst teleurstellen wat op een later moment niet nodig had hoeven zijn vanwege opzeggingen van andere spelers. Dat is iets wat wij dit jaar willen proberen te voorkomen. Natuurlijk realiseren wij ook wel dt we dit nooit helemaal kunnen voorkomen. De voorlopige opstelling komt pas op de site ná 1 juni en vóór 1 augustus. Nogmaals geef op tijd aan of jij wilt blijven korfballen! 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×