hoi

Tygo Ockerse komend seizoen te zien in het rood-zwart van Antilopen

Gert-Jan de Vos

04-05-2019

Reageer

Wij zijn als club blij dat Tygo de selectie volgend seizoen komt versterken. Tygo heeft altijd voor Antilopen gespeeld en keert nu terug na korfbalervaring opgedaan te hebben in de junioren hoofdklasse bij SKF uit Veenendaal.
 
 
“Na gesprekken met de TC en Maarten (hoofdtrainer) heb ik besloten om weer aan te haken bij Antilopen. In die gesprekken werd onder andere duidelijk dat ik aan de slag kan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik wil fysiek sterker worden, om zo een plek te kunnen veroveren in Antilopen 1”.
 
De ontwikkeling die hij door heeft gemaakt, door tegen leeftijdsgenoten te spelen in de hoofdklasse, komt goed van pas om komend seizoen te kunnen spelen in onze selectie.
 
“In het begin was het nog wel even wennen om te spelen tegen de beste korfballers van het land in deze leeftijdscategorie. Ik heb met name in de zaal laten zien goed mee te kunnen op dit niveau. Door wekelijks te moeten spelen om in de hoofdklasse te blijven, hebben we veel wedstrijden gespeeld die er om gingen”.
 
Van kleins af aan wil Tygo uitkomen voor Antilopen 1. Hij geeft zichzelf hier nog wel wat tijd voor, maar gaat vol voor die plek. Het lijkt hem wel wat om met zijn goede vriend Jorg een duo te vormen in een verjongd eerste team.
 
“Korfballen met Jorg, misschien een duo net als Joost en Kjell”.
 
Wij wensen je succes met het realiseren van je doelstellingen en we zien je komende jaren graag schitteren in de selectie.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×