hoi

Save the date: 29 juni Vrienden van Antilopen Toernooi

Lieke Pouwels

03-04-2019

Reageer

Na het succes van vorig jaar is het dit jaar ook weer tijd voor een spectaculaire slotdag. Dit jaar zal de slotdag plaatsvinden op zaterdag 29 juni, zet 'm alvast in je agenda!

De slotdag zal in de middag beginnen met weer een grandioos Vrienden van Antilopen Toernooi. Bij dit toernooi wordt door middel van 4-tegen-4 wedstrijden uitgemaakt wie zich dit jaar tot het beste vriendenteam van Antilopen mag uitroepen. Een team moet dus bestaan uit minstens 4 spelers. Spelers onder de 12 en onvervaren spelers krijgen bij de wedstrijden een bonuspunt voor het team. Nodig dus al je vrienden en familie uit om samen te strijden voor de winst.

Opgeven voor het toernooi kan nu al. Dit kan via de onderstaande link:

https://forms.gle/txbX2WDrpXWp28et9

Na het toernooi kan er weer bij de kantine gegeten worden. Meer informatie en een opgaveformulier volgen nog. Hierna zullen de Antilopen Awards worden uitgereikt. Wil jij nog mensen nomineren? Dat kan door te mailen naar antilopenawards@gmail.com. De dag zal worden afgesloten met een slotfeest.

Wil jij helpen met het organiseren van het toernooi? Of zie jij het zitten om het eten te verzorgen? Of zit jouw talent meer bij het organiseren van een slotfeest? Alle hulp is welkom! Spreek Jantine of Lieke even aan of stuur een mailtje naar lcp@live.nl.

We zien jullie aanmeldingen tegemoet!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×