hoi

Ander licht op de TC

Yolanda Versteeg

31-03-2019

Reageer

Afgelopen week kreeg ik een reactie op mijn stuk over de Transitiecommissie. Het beeld van de TC werd daarin te negatief neergezet, vond degene die mij een mail stuurde. En ik kan mij daarin vinden.

 In onze conclusie ligt inderdaad de nadruk op wat minder loopt binnen de TC. Maar in de gesprekken met de TC leden werd ook duidelijk dat er veel werk wordt verzet om te zorgen dat we onze wedstrijden kunnen spelen, de zalen gehuurd zijn, scheidsrechters en trainers geregeld etc. Veel van deze taken worden gedaan door (zonder iemand te kort te doen) Martin, Mirjam, Gisela en Jack. We mogen als vereniging blij zijn dat zij zo’n commitment voelen naar de vereniging en zij zoveel tijd in de belangrijke TC-taken steken. Dank daarvoor.

De mensen in de TC beseffen als geen ander dat er taken blijven liggen. Met te weinig mensen is voor sommige zaken geen tijd. Vaak krijgen ze kritiek over zich heen. En opbouwende kritiek is altijd welkom, maar realiseer je ook dat dit verenigingswerk is en de TC meer mensen nodig heeft.

In mijn stuk heb ik ook aangegeven dat er geen taakomschrijvingen aanwezig waren, maar deze zijn er wel maar al wel van een tijd terug. Komende week wordt een begin gemaakt om deze taakomschrijvingen van de TC te herzien en te proberen de taken te verkleinen. Zodat we mensen kunnen enthousiasmeren om iets te gaan doen binnen de TC. Dat is nodig want een aantal mensen heeft aangegeven iets anders te willen gaan doen binnen de vereniging.

Het goede nieuws in dat Vera van Breughem en Anna Vermeer zich hebben aangemeld voor de JTC en dat Mattijs Overweg zitting heeft genomen in de SJTC. Superfijn, deze aanvulling!!

Zou jij iets willen doen in de TC, laat het weten aan Alice, Marjolein of Yolanda of stuur een mail naar verenigingswerk@antilopen.nl

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×