hoi

Update Transitiecommissie

Yolanda Versteeg

31-03-2019

Reageer

Weer even een update van de Transitiecommissie. Afgelopen maandag zijn we voor de 3e keer bij elkaar gekomen. De afgelopen weken hebben Alice, Joyce, Marjolein en Yolanda vooral gesprekken gevoerd met diverse TC leden. We wilden duidelijkheid krijgen over welke taken bij de verschillende TC-commissies liggen en waar het wel en niet gefunctioneerd heeft het afgelopen jaar. De conclusie is (misschien niet heel verrassend) dat het grote takenpakket van de TC  op dit moment door een paar leden wordt uitgevoerd. Daardoor wordt het noodzakelijke gedaan en blijven de overige taken liggen. Door te weinig mankracht stokt het overleg van de verschillende TC-afdelingen onderling. Het gevolg van te weinig bezetting is dat mensen hierdoor uiteindelijk opgebrand raken. Verder bleek ook dat echt duidelijke taakomschrijvingen van de commissies niet meer aanwezig zijn.

Michel deed verslag over het bezoek wat hij en Eline H. vorige week hebben gebracht aan de voorzitter van PKC. PKC heeft ook een 3-mansbestuur en het was goed om te horen dat zij over het algemeen positieve ervaringen hebben met een kleiner bestuur.

Daarnaast hebben we gesproken over de eerste opzet van het Organogram, welke bij de vorige vergadering was gepresenteerd door Kjell, Gert-Jan en Eline R.

De volgende stappen zijn nu dat we het Organogram verder gaan uitwerken. Als eerste gaan we met de TC aan de slag gaan. Het is nu van belang alle taken horend bij de TC in kaart te brengen en dan te verdelen in “behapbare” duidelijk omschreven taken voor de ATC, PTC, SJTC en JTC.

Hebben jullie vragen of suggesties, kom gerust naar ons toe.

Volgende vergadering is op maandag 8 april.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×