hoi

Oud Papier inzameling

Rein van Soest

28-01-2019

Reageer

Met ingang van heden gaat de oud papier inzameling veranderen. De maandelijkse plaatsing van een container komt te vervallen. Daarvoor in de plaats krijgen we een vaste rolcontainer voor oud papier.

Het voordeel is dat je altijd papier kan storten als de kantine open is. Je kunt aan de bar de sleutel vragen van de containerruimte waar de container staat. Deze ruimte bevindt zich rechts van de ingang van de sporthal. Je moet vervolgens wel je papier hier naartoe brengen of de container meenemen naar de parkeerplaats om te vullen, waarna je de container weer terugbrengt naar de containerruimte. Vergeet niet de sleutel weer af te geven achter de bar.

Eéns in de 2 weken wordt de container geleegd. Dit gebeurd op vrijdag. We willen de container in deze weekenden vrijdag en zaterdag (tot 18:00 uur) op de parkeerplaats laten staan. Je kunt op deze dagen je oud papier in de rolcontainer gooien zonder dat je deze uit de containerruimte moet halen. De data worden bekend gemaakt via de agenda op de website. De container zal dan aan het begin van het pad naar de sporthal/kantine worden geplaatst. De papiercontainer is herkenbaar aan de blauwe deksel.

Vanaf komende vrijdag kan je gebruik maken van de nieuwe papiercontainer. Deze zal komend weekend al op de parkeerplaats staan.

Als je nog vragen hebt over de papierinzameling neem dan gerust contact met mij op.

Groet,
Rein.

 

Reacties

Rein van Soest 01-02-2019

De container zit al vol

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×