hoi

Veilig de weg op; Jeugdsponsor Ottenschot deelt uit!

Rianne Schenk

15-12-2018

Reageer

De ‘donkere dagen’ zijn al weer even aan de gang en houden met de winter nog op komst ook nog wel even aan. Maar dat weerhoudt ons er niet van om door weer en wind, bij daglicht of in het donker de straat op te gaan. Fietsen naar school of naar de korfbaltraining, met de hond een blokje om, snel een boodschap doen... Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig(er) op bestemming aan komt, heeft onze jeugdhoofdsponspor Ottenschot een speciaal kadootje voor elk Antilopen jeugdlid geregeld: een duo-lampje. Voor aan je fiets, je sporttas of je jas; zolang je er maar voor zorgt dat je goed zichtbaar wordt voor andere weggebruikers.

De reden is simpel: Ottenschot, specialist in rechtshulp bij letselschade, weet als geen ander hoe ‘kostbaar’ veiligheid is. En ondanks dat zij je zullen ondersteunen op het moment dat het nodig is, geldt vooral: liever voorkomen dan bijstaan! Door dat middels de duo-lampjes uitdeelactie te tonen, vinden wij fantastisch sponsorschap.

De duo-lampjes zullen vandaag of na de eerstvolgende training worden uitgedeeld. Geen reden meer dus om onverlicht op de fiets naar Antilopen te stappen! 

Mocht je toch letselschade oplopen, bijvoorbeeld als gevolg van een verkeersongeval, een val, letsel door dieren of een bedrijfsongeval, is het goed te weten dat je er niet alleen voor staat. Ottenschot Letselschade helpt je bij het gehele proces van financiële compensatie, om mogelijke gevolgen als (deels) verlies van werk, benodigde huishoudelijke hulp of aanpassingen te kunnen bekostigen. Op een oprecht betrokken, deskundige en doortastende wijze. Kijk op www.ottenschot.nlvoor meer informatie.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×