hoi

Bestuursbezetting – inloop momenten voor gesprek met bestuur

Eline Huijzendveld

03-12-2018

Reageer

Zoals aangegeven tijdens de jaarvergadering starten we dit jaar als bestuur met een belangrijke oproep aan de vereniging. Binnen het bestuur en binnen het dagelijks bestuur zijn een flink aantal posities niet vervuld. Ondanks alle inspanningen is het niet gelukt bestuursfuncties te vervullen en we zijn teleurgesteld en genoodzaakt te laten weten dat we dit jaar starten met een bestuur dat beneden de vijf is gedaald.

Het dalen van het aantal bestuursleden beneden de vijf zal op papier niet direct leiden tot een probleem, immers het bestuur blijft bevoegd. Wel zal het bestuur keuzes moeten maken wat zij uitvoerend wel en niet oppakt. Tevens zal het bestuur wederom niet op alle vlakken een bestuursvertegenwoordiging hebben. De openstaande posities zijn: bestuurslid TC, bestuurslid Communicatie, Penningmeester en Voorzitter. Daarom nodigen we alle leden en betrokkenen uit op vrijdag 18 januari 2019 voor een Algemene Vergadering waarin de invulling van de bestuursfunctie op de agenda zal staan. Binnenkort ontvangen alle leden en ouders hiervoor een uitnodiging.

Inloop momenten

In aanloop naar de Algemene Vergadering van januari a.s. geven wij graag iedereen die interesse heeft, meer wilt weten of tips heeft de gegevenheid deze kenbaar te maken aan het bestuur.

Dit kun je natuurlijk doen per mail of telefoon, maar ook geven wij jou de gelegenheid om op een laagdrempelige manier in gesprek te komen. Een deel van het bestuur is op de volgende momenten in de kantine (bestuurskamer) aanwezig voor zogenoemde inloop momenten:

  • Donderdag 6 december 20:00 uur – 21:00 uur
  • Zaterdag 8 december 15:30 uur – 16:30 uur.

Mocht je deze momenten niet kunnen en wil je wel meer informatie of jezelf verkeisbaar stellen, dan nodigen wij je uit contact op te nemen met bestuurslid Eline Huijzendveld (0619824483 of E.Huijzendveld@hotmail.com).

Groet,
Bert, Cindy, Lieke en Eline

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×