hoi

Antilopen 3 Korfbalplaatjes: Spaar ze allemaal!

Ron Hoebe

01-12-2018

Reageer

Korfballiefhebbers hebben de komende tijd een extra reden om naar de Jumbo te gaan. Zij kunnen sparen voor korfbalplaatjes van hun Antilopen 3-helden en hiermee een compleet Droomalbum volplakken.

 

 

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten bij zowel Jumbo Wahle als Jumbo Van Wincoop de komende weken een Antilopen 3-sticker. De 8 verschillende stickers met de afbeelding van een speler of speelster kunnen worden verzameld in het Antilopen 3 Droomalbum, dat verkrijgbaar is voor 5 euro.
 
Bij het album hoort ook een Jumbo/Antilopen 3 Droomdagen-app (op Android en iOS) waarin de plaatjes ook digitaal gespaard kunnen worden. Daarnaast staan binnenin het fysieke Droomalbum codes die je met de app kunt scannen, waarna video's worden getoond waarin Antilopen 3-speelsters Lotte en Josien hun trucs voordoen. Lotte die achterverdedigt of Josien die een penalty maakt, het is allemaal te aanschouwen in de Jumbo/Antilopen 3 Droomdagen-app.
 
Maar je kan ook kans maken op een Antilopen 3 Droomdag. Op een aantal stickers staat op de achterkant een unieke code, waarmee klanten zich online kunnen aanmelden om kans te maken op de Droomdag. Hiervoor dienen zij een foto te uploaden waarop te zien is zij een groot supporter van Antilopen 3 zijn. De vijf meest originele inzendingen per Jumbo-filiaal winnen een deelname aan de dag.
 
Tijdens deze Droomdag kruipen de winnaars in de huid van een Antilopen 3-speler of speelster, ontdekken de geheimen van de Jantine Treurniet Arena en ontvangen een origineel tenue. Een prachtige kans om fans die dromen van een carrière als korfballer bij Antilopen de dag van hun leven te bezorgen. Zeker een rondleiding door het nieuwe Antilopen-onderkomen krijgt extra cachet nu naamgeefster Jantine Treurniet een vaste waarde lijkt te worden voor het eerste team. Met haar hattrick van afgelopen zaterdag tegen Velocitas lijkt een debuut in de Korfballeague aanstaande.
 
De korfbalplaatjes spaaractie is op zaterdag 1 december gestart en loopt tot vrijdag 14 december. De wincode kan geactiveerd worden tot en met woensdag 19 december. De Antilopen 3 Droomdagen vinden plaats in het voorjaar van 2019. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.JumboAntilopen3Droomdagen.nl.
 
Ondanks dat het spaaralbum is geproduceerd voor het sluiten van de transferdeadline is het niet te verwachten dat er spelers die in het boek staan de club zullen verlaten. Zeker niet na de eclatante 14-22 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Noviomagnum 3. Antilopen kwam vlot achter en liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan. Mattedjeis leek bij een 0-4 achterstand het tij nog even te kunnen keren maar de ploeg zakte helaas alleen maar verder weg in het korfbalmoeras. Antilopen grossierde in airballen en bloemkolen en de paaldames en paalheren stonden er voor spek en bonen bij. En zo stond er na 484 minuten spelen een ruststand van 5-9 op het scorebord. "484 minuten?" zult u denken. Ja, er waren een ongekend aantal blessurebehandelingen in deze fysieke strijd tussen onze levende Antilopen-legendes en de Nijmegenaren, en met een reservetijd van maar liefst 454 minuten komt deze wedstrijd ongetwijfeld in het Guinness Book of Records.
 
<img alt="" src="https://www.antilopen.nl/ci/assets/uploads/files/IMG_1146.JPG" 600px;"="" 900px;="" data-cke-saved-src="https://www.antilopen.nl/ci/assets/uploads/files/IMG_1146.JPG">
 
Ook hadden de Leusdenaren het geluk niet aan hun zijde. De bal stuiterde veelvuldig de verkeerde kant van de rand van de korf op wat de oma van één der spelers "Getverderrie, oh wat sneu!" deed verzuchtten.
 
Inmiddels hebben beide Jumbo's dranghekken geplaatst om klanten rustig de supermarkt te kunnen laten verlaten. Kinderen die de korfbalplaatjes verzamelen moeten achter de hekken blijven. Maar de korfbalplaatjes zijn niet alleen geliefd bij de jongere generatie. Opvallend genoeg zijn er ook al ex-Antilopen spelers gesignaleerd die hun Droomalbum zo snel mogelijk vol proberen te krijgen. Wouter ter Maten (nu KV Wageningen), Loraine Vissers (nu AKC Blauw-Wit) en Koos Meinsma (die op zoek is naar een nieuwe korfbaluitdaging en daarom tijdelijk bekend staat als Koos Werkeloos) stonden gedrieën al "Heeft U korfbalplaatjes?" roepende achter de dranghekken op winkelcentrum de Biezenkamp. Tsja, oude liefde roest niet.
 
Op 15 december speelt Antilopen 3 om 18.25 uur de belangrijke uitwedstrijd tegen het Puttense De Meeuwen. Supportersbussen vertrekken om 17.30 uur vanaf de Jantine Treurniet Arena. Komt dat zien! Vol in vol!
 
-Coen van Dijk-
 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×