hoi

Lancyr Deelen geeft Antilopen nieuwe energie

Rianne Schenk

25-11-2018

Reageer

24 November 2018 was een speciale dag voor KC Antilopen. Niet alleen omdat ons vlaggenschip het zaalseizoen opende in onze nieuwe ‘eigen’ hal, vooral ook omdat hoofdsponsor Lancyr Deelen haar sponsorcontract verlengde. Reden voor een feestje, dat de hoofdsponsor vierde met een heerlijke traktatie én een hele mooie supportersvereniging actie.

Rob de Peuter, sinds 2001 mede-eigenaar van Lancyr Deelen Verzekeringen & Financieel Advies, legt uit waarom hij ervoor heeft gekozen de club nogmaals 2 jaar als hoofdsponsor te steunen. “Allereerst natuurlijk omdat ik het een geweldige club vind, waar ik zelf veel korfbalplezier heb beleefd en waar mijn zoon nog steeds wekelijks zijn wedstrijden speelt. De sfeer, de mensen, het clubgevoel; het heeft mij altijd erg aangesproken. Zo’n club ondersteun ik graag in haar ambities. Daarnaast benader ik de sponsoring natuurlijk ook zakelijk, en dan vind ik het erg positief te merken dat steeds meer mensen mij weten te vinden. Dat biedt perspectief, dat ik de komende jaren graag verder uit bouw.”

Op 1 december 2018 bestaat het bedrijf maar liefst 50 jaar. Dat is niet vanzelfsprekend, volgens Rob schuilt het succes in een hoge mate van betrouwbaarheid. Het belang van de klant staat voorop, met expertise, eerlijkheid en transparantie als belangrijke ingrediënten. “Soms doen we misschien zelfs wel iets téveel voor de klant”. Maar dat heeft er wel voor gezorgd dat die klanten nu hun grootste ambassadeurs zijn, die hun eigen kennissen en kinderen ook adviseren naar Lancyr Deelen te gaan. En hopelijk komen daar nu ook veel Antilopers bij. Wie precies wilt weten wat de rol en meerwaarde van een assurantie tussenpersoon is, moet vooral Rob even aanschieten. Of je maakt meteen gebruik van de speciale korfbal autoverzekeringsactie, bekijk hier wat de korfbal premiekorting voor jou kan betekenen!

Terug naar korfbal. Op 24 november werden Antilopen supporters verrast met een supermooie actie: bij aanmelding voor de supportersvereniging, kregen leden direct een Antilopen sjaal cadeau! Niet alleen lekker warm, maar het geeft vooral ook een mooi beeld op de tribune, als alle rood-zwarte sjaals in de lucht worden gehouden. Rob heeft een actieve rol gespeeld in deze actie van de supportersvereniging, in samenwerking met Ramon en André, Lancyr Deelen heeft de kosten voor de sjaals zelfs voor haar rekening genomen. En met succes: er werden maar liefst 130 aanmeldingen genoteerd. Voor wie de actie gemist heeft en er nog graag gebruik van wilt maken: neem contact op met André Dielissen. Volwassenen betalen € 7,50, C-, B- en A-jeugd € 5 en de jongste jeugd € 2,50 per seizoen.

Rob is duidelijk over zijn beweegredenen de supportersvereniging op deze wijze te ondersteunen: “De sfeer bij Antilopen heeft mij altijd zeer aangetrokken. Met de huidige ambities om als vereniging hoger op te willen, is op alle vlakken energie nodig. Niet alleen op het veld, maar zeker ook daarnaast. Daar wilde ik graag een steentje aan bij dragen -naast financiële sponsorondersteuning- en vond deze actie erg passend voor een hoofdsponsor. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat het elke wedstrijd een feestje op de tribune is, waarbij we zowel in voor- als tegenspoed achter de club blijven staan. Waarvan ook de jonkies onder de indruk zijn en er misschien later ook zelf een rol in willen spelen.” Lancyr Deelen zorgde daarom niet alleen voor de mooie supporter sjaal actie, Rob helpt Ramon ook bij de structuur van de supportersvereniging. En hij belooft ons dat er dit seizoen nog hele leuke dingen gaan gebeuren…

 

Tot slot werden álle supporters, uit of thuis, op de tribune namens de hoofdsponsor getrakteerd op een lekkere koek. Want bij een feestje hoort sfeer én lekkers, een opzet waarin Lancyr Deelen ruimschoots is geslaagd. KC Antilopen heeft maar mazzel met zo’n betrokken hoofdsponsor en is Rob zeer dankbaar voor zijn keuze het contract te verlengen én alle positieve inspanningen voor 24 november. We kijken uit naar nog 2 seizoenen samenwerking!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×