hoi

De nieuwe sporthal: HOE WERKT HET?

Bert vanden Oever

04-11-2018

Reageer

Een nieuwe zaal en wij gaan hem nu eindelijk echt in gebruik nemen! Om het jullie wat makkelijker te maken, is er een handleiding beschikbaar! Deze zal gestuurd worden naar alle trainers, op de site geplaatst worden en zal ook in het clubhuis komen te liggen. Belangrijkste punten staan hieronder: 

  • Tijdens het zaalseizoen, gebruiken we de ingang, de kleedkamers en de toiletten van de sporthal. Onze "eigen" ingang, kleedkamers, gang en toiletten blijven gesloten. 
  • Er blijft niets achter van ons in een van de ruimtes van de sporthal: geen afval, (club) kleding, tassen of bidons. Gebeurd dit wel, dan is de kans er groot dat je het dan kwijt bent: wij beheren de sporthal NIET
  • Er zal alleen op beperkte momenten barbezetting zijn in het Clubhuis, maar je kan uiteraard er gebruik van maken als er al getraind wordt. Bekijk het nieuwsbericht van het Team Clubhuis voor meer info hierover. 
  • De eerste trainer pikt de sleutelbos in het clubhuis op en opent de benodigde deuren, doet het licht aan, plaats de druppel in de houder en opent de materiaal-/ballenkasten
  • De laatste trainer zorgt ervoor dat alles is opgeruimd en afgesloten:  de gebruikte materialen, de kleedkamers, de sporthal, de kasten, de EHBO ruimte. 
  • De laatste trainer zorgt ervoor dat het licht uit gaat en dat de sleutelbos weer op de plek komt te hangen achter de bar in het Clubhuis. 

Uiteraard zal de komende tijd nog van alles wijzigen, omdat er dingen in de praktijk niet handig blijken. Geef dingen waar jij tegen aan loopt direct door, zodat we een oplossing kunnen bedenken. 

Veel plezier met het trainen en spelen in "onze" zaal!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×