hoi

CLUBHUISNIEUWS: Het zaalseizoen in de nieuwe sporthal gaat beginnen!!

Bert vanden Oever

04-11-2018

Reageer

Het veldseizoen is ten einde en is men zich aan opmaken voor het zaalseizoen. En dat wordt een MIJLPAAL, want voor het eerst is dat in de prachtige nieuwe sporthal “Sportcentrum Buiningpark”, direct naast ons clubhuis! Ook het clubhuis gaan we voor het eerst in ons bestaan (!) gedurende het zaalseizoen gebruiken. Het zal even wennen zijn, want we waren gewend om als Team Clubhuis in winterslaap te gaan.  Hieronder de belangrijkste uitgangspunten voor de komende tijd. 

Trainen en spelen in de sporthal heeft ook gevolgen voor ons clubhuis. Anders dan op het veld zal er niet elke avond getraind worden en zal er op zaterdag slechts 1 wedstrijd tegelijkertijd zijn,  in plaats van soms 3 gelijktijdig op het veld. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt heeft de Team Clubhuis om de tafel gezeten om te kijken wat er veranderd en hoe wij dit in goede banen kunnen leiden.

De hoofdingang van onze eigen accommodatie blijft DICHT.  We maken gebruik van de ingang van de sporthal. We maken GEEN  gebruik van onze eigen kleedkamers en toiletten, maar gebruiken ALLEEN die van de sporthal.

  • De ingang vanuit het clubhuis naar onze kleedkamers en toiletten blijft dan ook op slot. Dit bespaart ons stookkosten, elektra, en schoonmaakkosten.
  • Het Clubhuis is altijd beschikbaar voor jullie, wij zullen op de onderstaande tijden de barbezetting verzorgen. Denk eraan dat de SNO tot zeker 18:00 / 30  uur het clubhuis in gebruik heeft.
  • Daarna is het uiteraard vanzelfsprekend dat ons Clubhuis gebruikt kan worden door jullie, voor wat dan ook. Je mag lekker in de banken hangen, je eten klaar maken, thee zetten of een drankje nemen. Zorg er alleen voor dat het netjes blijft en alles op de kassa komt te staan.  Denk er ook om dat het Clubhuis niet onbeheerd achterblijft, sluit de deuren als je de laatste bent die (even) weggaat.
  • Daarnaast hebben bedacht wat jullie op de zaterdagen,  op welke tijden, uit de keuken kunnen bestellen.

Barbezetting Clubhuis

 

 

 

 

 

 

Maandag

 

Geen barbezetting

 

 

 

Dinsdag 

 

20:00

-

23:00

 

Woensdag

 

Geen barbezetting

 

 

 

Donderdag

 

20:00

-

23:00

 

Vrijdag

 

21:00

-

23:00

 

Zaterdag

 

09:15

 

23:00

Afhankelijk van programma

Keuken

 

12:30

-

16:30

Lunchgerechten, frituur

 

 

16:30

-

19:00

Maaltijden, frituur

 

 

19:00

-

22:30

Frituur (NIET TIJDENS EEN WEDSTRIJD van ons 1e !)

Zondag

 

Geen barzetting

 

 

 

 

Als Team Clubhuis proberen we zoveel mogelijk voor continuïteit te zorgen. Echter anders dan in sporthal de Korf hebben we niet te maken met betaald personeel maar met vrijwilligers. Het kan dus voorkomen dat er zaken anders gaan uitpakken in de praktijk of dat er wijzigingen doorgevoerd gaan worden op het bovenstaande, als er iets niet blijkt te werken. 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Bert vd Oever (fz@antilopen.nl) of Ronald (Clubhuis@antilopen.nl)

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×