hoi

KorfbalzMasterz op 5-11-2018

Jack den Heijer

28-10-2018

Reageer

Om de spelregelkennis te verbeteren heeft de KNKV het leerprogramma KorfbalMasterz ontwikkeld. Dit is een webapplicatie bedoeld voor zelf studie. Een groot aantal leden heeft de KorfbalMasterzmodule al met goed gevolg doorlopen, echter nog niet iedereen. Senioren worden geacht het KorfbalMasterz-examen reeds te hebben gehaald. Junioren worden geacht dit voor 1 september 2019 gehaald te hebben.

Voor diegene die de KorfbalMasterz nog hebben gehaald, organiseert de scheidsrechterscommissie twee avonden. Doel van de avond is gezamenlijk voor te bereiden op de spelregeltest. Tijdens de avonden worden spelregels doorgenomen en oefentesten gemaakt. Na de avond moet het voor iedereen mogelijk zijn eindtest met goed gevolg te doorlopen.

De spelende leden die nog niet zijn geslaagd hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging gehad. Natuurlijk zijn ook andere van harte welkom. Bijvoorbeeld ouders van leden of niet spelende leden.

De avonden worden georganiseerd op maandag 5 november februari in de Antilopen kantine. We beginnen om 19:00 en sluiten af om 22:00 uur.

Neem een eigen laptop of tablet mee.

 

Namens de scheidsrechterscommissie

Jack

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×