hoi

Afscheid als Penningmeester

Rein van Soest

11-10-2018

Reageer

Op 6 september 2013 trad ik voor de 3e keer aan als bestuurslid van KC Antilopen (voor de 2e keer als penningmeester). Nu 5 jaar later heb ik besloten om af te treden en uit het bestuur te stappen.

Terugkijkend zie ik dat we in deze periode veel hebben bereikt. Absoluut hoogtepunt voor mij is de realisatie van de sporthal naast de kantine. Deze ontwikkeling was door het vorige bestuur al in gang gezet en afgelopen seizoen afgesloten met de feestelijke opening van de nieuwe hal.

Vorig jaar is er in de Avond van Antilopen / JAV al een start gemaakt met de periode ‘na de realisatie van de nieuwe hal’. We zullen ons als vereniging moeten gaan richten op andere zaken. Dit is samengebracht in het beleidsplan dat tijdens de AvA/JAV van 8 december 2017 door de leden is aangenomen. Nu aan de slag met de uitvoering van dit plan!

Voor mezelf heb ik gemerkt dat ik na 5 jaar niet meer de frisheid en de energie heb voor mijn werkzaamheden als bestuurslid. Doorgaan als bestuurslid zou dan ingegeven zijn door plichtsbesef en niet door plezier en enthousiasme. Dat ga ik dus niet doen.

Dit inzicht kwam bij mij al enige tijd gelden. Daarom ben ik afgelopen seizoen bezig geweest om de administratieve organisatie te verbeteren. Er is een financiële commissie opgezet waarin verschillende mensen het werk hebben verdeeld. Hierdoor is de organisatie minder afhankelijk van 1 persoon en is de werklast veel lager geworden.

Op dit moment is er nog geen opvolger bekend. Naar mijn mening zou de focus voor een nieuwe penningmeester moeten liggen op sponsoring. Voor de uitvoering van het nieuwe beleidsplan is dit hard nodig. Mocht je nadenken over deze functie en er over van gedachten willen wisselen neem dan gerust contact met me op.

Mijn afscheid is op vrijdag 16 november 2018 in de kantine van KC Antilopen. Alle leden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Met vriendelijke groet,
Rein.

 

P.S. Behalve de functie van penningmeester hebben we nog een aantal vacatures in het bestuur. Kijk hier voor het actuele overzicht.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×