hoi

Grote clubactie weer van start!

Franny van Woerkom

14-09-2018

Reageer

Vanaf morgen 15 september gaat de Grote Clubactie 2018 van start. Dat betekent dat de jeugdleden van de C t/m F weer vol aan de bak gaan om hun boekje (of meerdere boekjes) vol te krijgen en zoveel mogelijk loten te verkopen.

Dit jaar duurt het veldseizoen tot zaterdag 27 oktober, dit houdt in dat jullie tussen 13 en 27 oktober alle boekjes weer ingeleverd moeten hebben. Dit mag je doen bij je trainer, of je mag zelf je boekje in de doos doen van de grote clubactie, deze staat aan de rechterkant van de bar in de kantine. Daar zitten tevens nog lege boekjes in die je eruit mag halen als je boekje vol is. 

Ook zijn er weer wat prijzen te verdelen, deze keer zoeken we de beste verkoper van de C/D groep en de beste van de E/F groep. En het best verkopende team van de C/D groep en E/F groep. Dus moedig je teamgenoten aan om zoveel mogelijk loten te verkopen, dan maken jullie als team kans op een leuke prijs!

We wensen jullie veel succes en onthou dat van elk verkocht lot 80% voor Antilopen is! Mochten er vragen/opmerkingen zijn kun je contact opnemen met Franny van Woerkom (f.vanwoerkom@hotmail.com / 0636162214)

 

groet,

Nanda en Franny

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×