hoi

Indexering contributie n.a.v. reactie Jelle van Santen

Rein van Soest

02-07-2018

Reageer

Eind mei heeft het bestuur kenbaar gemaakt dat de contributie met ingang van 1 juli 2018 wordt geïndexeerd. Naar aanleiding van dit bericht heeft Jelle van Santen een reactie gestuurd naar het bestuur. Het besluit en de reactie van Jelle vind je hier (link). De reactie van Jelle is in het bestuur besproken en we willen hierbij een nadere toelichting geven op dit bestuursbesluit.

De voorgenomen indexering is niet gebaseerd op het resultaat van de afgelopen jaren, waarin we zoals Jelle terecht stelt een behoorlijk positief resultaat hebben geboekt. De indexering is ingegeven door de plannen voor de komende jaren (beleidsplan) en de bijbehorende kosten.

Met ingang van komend seizoen hebben we ook de beschikking over de sporthal bij de kantine. Hierdoor krijgen we meer zaaluren tot onze beschikking. Vanzelfsprekend brengt dit extra kosten met zich mee. Daarnaast worden we geconfronteerde met indexering van kosten waaronder zaalhuur en veldhuur. Deze maken een substantieel deel uit van onze totale kosten.
We hebben in het beleidsplan aangegeven dat we onze sportieve ambitie zoveel mogelijk willen financieren uit extra kantine-inkomsten en sponsoring. Vooral op het gebied van sponsoring zien we een teruggang. Om de sportieve ambities waar te kunnen maken zullen we als vereniging hier meer uit moeten halen. Het is daarom van belang de sponsorcommissie te versterken.

Omdat de kostenstijging zit in direct korfbal gerelateerde zaken is het bestuur van mening dat een bescheiden verhoging van de contributie op zijn plaats is. Het bestuur houdt derhalve vast aan het besluit tot indexering met ingang van het nieuwe seizoen.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Antilopen

Rein van Soest
Penningmeester

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×