hoi

Club- en Sponsor kleding inleveren voor alle Trainers/coaches/aanvoerders en selectieleden

Bert vanden Oever

06-06-2018

Reageer

Het seizoen is weer bijna ten einde en dat houdt in dat jullie als trainer, coach van onze jeugploegen, aanvoerder van de seniorenteams en als selectiespeler van onze vlaggeschepen weer de kleding mogen inleveren. Dit jaar zal dit verzorgd worden door Micha ( van Dijk) en mijzelf ( Bert) verzorgd worden, met hulp van Jasper (van Dijk) en Lotte (de Ridder) .  Wanneer kan je terecht? In de maand juni iedere woensdag, tot en met de slotdag  op de zaterdagen ( dus 9 en 16 juni) Schiet een van ons aan en draag je spullen over. Kan jijzelf of een ander teamlid nu niet? Neem dan contact op met mij op, leg uit waarom dit niet op de geplande momenten lukt en we plannen samen een ander moment.

Even nog de spelregels: 

Wij verwachten dat iedereen in staat moet zijn om of zelf of met hulp van je teamgenoten je spullen voor 1 juli weer in te kunnen leveren. Ben je te laat en heb je niets van je laten horen, dan beschouwen wij de uitgegeven kleding en/of tas als verloren en zal je deze moeten vergoeden.

Je wordt ook verwacht alles compleet en heel terug in te leveren. Mocht dit nu niet het geval zijn, dan verwachten wij een uitleg. Het kan zijn dat wij vinden dat je wel netter had kunnen zijn op de spullen van de club en dat je die alsnog moet vergoeden of de reparatie moet bekostigen. 

 

Reacties

Jasper van Dijk 07-06-2018

Het is ook mogelijk om je spullen bij mij ( Jasper) of Lotte in te leveren op vrijdag 15 juni, tijdens de spelregelavond!

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×