hoi

WAAR IS DE "FLOW"EN DE INSPIRATIE GEBLEVEN??

Cor Osnabrugge-van Dongen

25-04-2018

Reageer

Tja de KOP laat het wel merken: het ging niet goed. Het was de inhaal wedstrijd tegen OVVO en we reden dinsdagavond naar Maarssen om de ploeg een hart onder de riem de steken en toch ook wel hoge verwachtingen maar het resutaal was het tegendeel. In de eerste helft werden er goede kansen gecreeerd maar de afronding was er niet naar.

OVVO scoorde als eerste 1-0 maar nog geen 2 min. later scoorde Anna de gelijkmaker. Het schot bij OVVO was doeltreffender en nadat het 3-1 stond was het de beurt van Marco 3-2, toen was het op en kon OVVO geweldige uitlopen tot 10-2 een wissel vindt plaats Marco mcoht op adem komen en Jasper ging erin ook werd er een dame gewisseld Quinty eruit en Zoé erin een strafworp tegen zorgde voor 11-2 en net voor rust scoorde Jasper zijn 2de doelpunt 11-3.

De 2de helft liet een ander beeld zien en gaf ons hoop 11-4 door Marco een kans achter de paal,een onnodige actie 12-4 nu was het Tygu die scoorde 12-5 en Jasper gooide zijn 3de doelpunt door de korf 12-6. We begonnen net als vorige week, terug te krabbelen maar het ging rtoch wel moeizaam wat bij ons niet lukte ging dat bij OVVO wel want zij scoorden er weer 3 op rij en het scorebord liet dat heel duidelijk zien, de stand was inmiddels 15-6 dat laatste was een omdraaibal onder de korf ,Zoé dacht dat kan ik ook 15-7  zij was erin gekomen voor Quinty. Marco maakte 2 doelpunten allebei voor de korf 15-9, gevolgs door het 4de doelpunt van Jasper 15-10 . We kregen weer moed dat het zou lukken want Tygo scoorde weer 15-11 maar gelijk het antwoord van OVVO hierop 16-11 Intussen was Quinty weer binnen de lijnen gekomen en Jantine kon uitblazen en was het Quinty die de korf vond 16-12 . Uit een toegekende strafworp voor Tygo nam Jasper deze en de stand werd 17-13, de tijd was onze grooste tegenstander en was de achter niet meer te overbruggen want al werd de straworp voor OVVO gemist toch was het even daarna wel raak 18-13. Hester scoorde het laatste doelpunt voor onze ploeg maar het laatste woord was voor OVVO uit een strafworp 19-14.

De teleurstelling was groot maar toch even de doelpuntenmakers vermelden: Marco(4), Jasper(4), Tygo(2), Anna(1), Quinty(1), Zoé(1), Hester (1). 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×