hoi

Wil je je lidmaatschap wijzigen? Geef dit z.s.m. door!

Cindy Goedknegt

24-04-2018

Reageer

Hoewel we net aan de voorjaarsveldcompetitie zijn begonnen zijn het KNKV en onze eigen technische commissie al druk bezig met de voorbereidingen van de teamindelingen voor volgend seizoen. Het KNKV wil al op 14 mei van ons een opgave van de teams voor volgend seizoen ontvangen. Hiervoor is een goed overzicht van de spelende leden nodig. Informeer daarom zo snel mogelijk de club, wanneer je je lidmaatschap wilt wijzigen. Geeft je wijziging door via ledenadministratie@antilopen.nl. Doe dit zodra je het weet, maar uiterlijk 31 mei 2018!

Zonder schriftelijke opzegging vóór 31 mei, wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Het lidmaatschap bij KC Antilopen/ Lancyr Deelen ga je aan per seizoen. Een seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Je kunt alleen per einde van het seizoen je lidmaatschap wijzigen of opzeggen.

Je opzegging of verzoek tot wijziging van het lidmaatschap dient een maand voor het einde van het lidmaatschapsjaar bij de ledenadministratie ingediend te zijn. Alleen dan wordt je lidmaatschap per 1 juli van het lidmaatschapsjaar daaropvolgend gewijzigd of beeindigd.

Je verzoek over de aanpassing van je lidmaatschap kun je per mail sturen naar ledenadministratie@antilopen.nl. Je kunt ook een brief sturen naar Roggeland 14, 3833 VN Leusden of je schriftelijke verzoek in het postbakje van de secretaris leggen. Dit postbakje staat achter de bar in de kantine. Vermeld in je verzoek ook de reden van je wijziging of opzegging. Zo krijgt het bestuur en de technische commissie meer inzicht waarom leden opzeggen en kunnen we daar mogelijk op inspelen.

Cindy Robbertsen-Goedknegt

Secretaris & ledenadministratie K.C. Antilopen/ Lancyr Deelen

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×